Maria Marinescu, viața cu cinci copii: «Cel mic, Iacob, mi-a pus capac»

maria-marinescu-alin-petrache-copii.jpg

maria marinescu si alin petrache
Maria Marinescu și Alin Petrache cresc împreună cinci copii superbi
foto: Sorin Stana - Ok! România

Maria Marinescu a devenit mai mult mamă și mai puțin persoană mondenă. Nu a renunțat la cariera de designer vestimentar, ba chiar a venit puternic din urmă, cu o colecție dedicată celor mici. Copiii o inspiră în tot ceea ce face, dar iată că îi mai fac și zile fripte, așa cum, cu umor, recunoaște ea însăși.

La 40 de ani, designerul Maria Marinescu se descurcă de minune în postura de mămică. Nu e ușor, pentru că are o familie numeroasă, dar superbă. Are nu mai puțin de cinci copii în grijă, care îi acaparează tot timpul: trei fete ale soțului ei, Alin Petrache, din prima lui căsătorie (Ecaterina, cea mică, Casiana, cea mijlocie şi sora lor mai mare, Daria), și pe cei doi băieței, Levin (8 ani) - băiatul ei din căsătoria cu Frank Colin -  și prâslea familiei, micuțul Iacob (în vârstă de aproape doi ani).
“Băieții sunt diferiți. Cu Levin nici nu am simțit că sunt mamă, era foarte liniștit. În schimb, cel mic, Iacob, mi-a pus capac. Nu știu cu cine seamănă, e foarte agitat. Trebuie să stai tot timpul după el, să nu facă vreo trăznaie, ba sparge ceva, ba pocnește”, a declarat Maria pentru click.ro.

maria-marinescu1-768x570.jpg

Maria Marinescu și soțul ei, Alin Petrache
foto: Sorin Stana

Maria Marinescu s-a căsătorit cu Alin Petrache, fost președinte al Comitetului Olimpic Român (COSR), în urmă cu trei ani, iar micuțul Iacob este rodul dragostei lor. Epuizată însă de creșterea celui mic, Maria nu se mai gândește să își mai mărească familia. ”Nu mai vreau copii, gata, mi-a ajuns. Până aici. Avem destui”, a adăugat ea.

Citește și:

Fotografii exclusive cu Maria Marinescu, soțul Alin Petrache și copiii, în interviul OK!

Maria Marinescu, despre prima întâlnire cu Alin Petrache: "Ne-am văzut într-o parcare!"

Alin Petrache şi Maria Marinescu au avut o nuntă de vis

Fostul șef al COSR s-a bucurat de viaţa de burlac doi ani, după divorțul din 2013, de Mara, femeia care i-a dăruit cele trei fetițe. Cu Maria Marinescu s-a căsătorit la începutul lui 2016, imediat după Revelion. Cei doi s-au cununat civil la Primăria sectorului 1, iar pe 20 februarie 2016 au ajuns în faţa altarului.

alin_petrache_si_sotia.jpg

alin petrache sotie mara petrache litoral
Alin Petrache şi fosta lui soţie, Mara, când încă mai mergeau împreună în vacanţe
foto: Mihai Ionescu
Loading...
 
 

Citește și

  • maria marinescu alin petrache nunta

    Începe să se echilibreze balanța în casa Mariei Marinescu. Tabăra băieților recuperează teren în fața fetelor după ce creatoarea de modă a devenit mămică la începutul acestui an. Designerul a născut un băiețel perfect sănătos, eveniment pe care l-a împărtășit la momentul respectiv doar cu familia și prietenii. În luna februarie, Maria și soțul ei Alin Petrache l-au creștinat pe micuțul Iacob, care a reușit să se facă imediat îndrăgit cu zâmbetul lui.

  • maria marinescu alin petrache sarcina copil

    În casa Mariei Marinescu (39 de ani) se simte din nou miros de bebeluş. Creatoarea de modă a născut zilele trecute în cea mai mare discreţie un băieţel perfect sănătos, pe care nu se mai satură să-l privească. Vedeta este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, bebeluşul fiind primul copil al cuplului. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1