Maria Marinescu arată senzațional în costum de baie. A plecat în Egipt cu cei 5 copii

maria-marinescu-familie.jpg

Maria are o familie superbă
foto: Instagram

Vacanțele cu 5 copii pot părea o adevărată provocare, dar Maria Marinescu și soțul ei, Alin Petrache, sunt extrem de relaxați și au situația sub control. Cel puțin asta se vede din imaginile publicate de Maria din vacanța în Egipt, în care se află zille acestea.

Designerul vestimentar Maria Marinescu (42 de ani) și preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache (44 de ani), s-au căsătorit în 2016 și au împreună un cămin în care nu este liniște niciodată. Mare parte din timp le este ocupat de creșterea celor cinci copii pe care îi au: Alin este tatăl a trei fete, Casiana, Ecaterina, Daria, rezultate din fostul mariaj, Maria are un băiețel din căsătoria cu Frank Collin, iar împreună sunt părinții lui Iacob, în vârstă de 3 ani și 4 luni.

maria-marinescu.jpg

Maria Marinescu, la soare, la piscină
foto: Instagram

Cei 7 au plecat recent în vacanță, în stațiunea Sharm El Sheikh, din Egipt, însoțiți și de câțiva prieteni, așa că gașca este foarte numeroasă. Maria pare însă foarte calmă în toate aparițiile ei de pe rețelele sociale, nu este copleșită de sarcinile de mămică și se răsfață la soare, pe iaht, în compania prietenei Aneta Sîngeorzan, prezentatoare de știri la B1TV. Nu avem cum să nu remarcăm silueta Mariei, care după 2 nașteri are un abdomen plat și tonifiat, care îți taie instant pofta de mâncare.

maria-marinescu3.jpg

Maria Marinescu, relaxare pe iaht
foto: Instagram

maria-marinescu2.jpg

Maria Marinescu ar putea fi și model, nu doar creatoare de modă
foto: Instagram

Citește și:

Maria Marinescu, despre prima întâlnire cu Alin Petrache: "Ne-am văzut într-o parcare!"

Maria Marinescu, viața cu cinci copii: «Cel mic, Iacob, mi-a pus capac»

copii-maria-marinescu.jpg

Levin și Iacob, cei doi băieți ai Mariei Marinescu
foto: Instagram
Loading...