Maria Marinescu, despre prima întâlnire cu Alin Petrache: "Ne-am văzut într-o parcare!"

Maria Marinescu

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Maria Marinescu are o siluetă de invidiat după naştere
foto: arhiva personală

Când e să te lovească săgeata lui Cupidon nu ai nevoie să mergi în destinaţii exotice sau în localuri exclusiviste. Maria Marinescu a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire fostul şef al COSR a cerut-o de nevastă. Creatoarea de modă şi fostul rugbist se vedeau pe ascuns noaptea în parc.

Maria Marinescu şi-a refăcut repede viaţa sentimetală după divorţul de Frank Colin, francezul cu care are un copil, Levyn, în vârstă de 6 ani. Creatoarea de modă s-a lăsat dusă de val şi la doar câteva luni de când l-a cunoscut pe Alin Petrache a îmbrăcat rochia albă de mireasă. cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape un an.  Invitată la emisiunea "Star Chef" de la Antena Stars, Maria Marinescu a mărturisit cum l-a întâlnit pe soţul ei.

alin_si_maria_philipine.jpg

maria marinescu alin petrache filipine
Creatoarea de modă şi soţul ei
foto: arhiva personală

"Într-o parcare! Da, serios! (...) Printr-un prieten comun. Eu eram cu o prietenă, venisem să vedem restaurantul unui prieten, pe care urma să îl deschidă. Mi-a făcut cunoştinţă cu Alin. Am vorbit puţin. Eu voiam să îl duc pe băiatul meu la fotbal. Eram lângă stadionul de rugby şi el mi-a zis: «Adu-l la rugby, mai bine!» L-am dus, apoi am început să discutăm şi... gata! A fost reciproc, 100% (...) Prima întâlnire a avut loc într-un parc. Ne-am plimbat. A doua întâlnire, în aceeaşi zi, tot în parc. În alt parc, noaptea. (...) După o săptămână, îi făcea lui Levyn (fiul Mariei Marinescu - n.r.) cameră în casă. Levyn l-a primit foarte bine. Şi pe Alin, şi pe fiicele lui", a mărturisit Maria Marinescu.

Creatoarea de modă a explicat că o cunoaşte pe fosta soţie a lui Alin Petrache, mara, cu care fostul sportiv are trei fetiţe.  

 

Loading...

Citește și

  • alin petrache nunta maria marinescu

    Nu doar Alin Petrache şi-a refăcut viaţa în timp record şi a luat-o de nevastă pe Maria Marinescu. Şi fosta lui soţie radiază de fericire după o perioadă grea în care lacrimile îi curgeau şiroaie pe obraz. Divorţul nu a fost soluţia care să-i confere linişte Marei Petrache, ci mai degrabă motivul pentru care femeia a făcut numeroase drumuri la biserică.

  • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

    A treia oară este cu noroc! Maria Marinescu a îmbrăcat rochia de mireasă, sâmbătă seara (20 februarie), la nunta ei cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Creatoarea de modă a fost o mireasă nonconformistă care la petrecere a preferat să asorteze ţinutei fine din dantelă o pereche de ghete.

  • După o lună de la cununia civilă, Maria Marinescu va îmbrăca rochia de mireasă. Soţul ei, Alin Petrache, o duce pe creatoarea de modă la altar. Apropiaţii cuplului spun că nunta va fi una restrânsă, cu invitaţi aleşi pe sprânceană. Iar mirii s-au ocupat singuri de organizarea evenimentului.

  • maria marinescu, petrache, casatorie

    Iubirea puternică s-a transformat mai rapid decât se credea într-o relaţie cu acte-n regulă. Creatoarea de modă Maria Marinescu a devenit, oficial, doamna Petrache, după ce la jumătatea lunii ianuarie i-a spus „da” preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.