Maria Ciobanu s-a întors de urgență din SUA, la invitația unei colege de breaslă: “Facem botez cu 150 de invitaţi”

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Petrecere mare, weekendul acesta, în branșa artiștilor de folclor. Steliana Sima își botează unicul nepot, iar la eveniment a fost invitată, de peste mări și țări, și Maria Ciobanu (83 de ani). “Ciorcârlia” muzicii românești a sosit deja în țară, tocmai din America, pentru a onora evenimentul.

Steliana Sima (56 de ani) radiază de când unicul fiu, Cătălin, și nora Laura au făcut-o bunică, pentru prima oară, în urmă cu trei luni. În acest weekend a avut loc botezul nepotului, Vladimir Nicolae, iar la eveniment a fost invitată toată floarea cea vestită a folclorului autohton.

Nume mari din folclor, invitate la botez

”Este sărbătoare mare în familia noastră, bunul Dumnezeu mi-a dat atât cât a considerat și e foarte bine. Evenimentul este aproape, suntem în pregătiri. Colegii și prietenii mei de suflet vor participa la acest eveniment, Mariana Ionescu Capitanescu, Petrică Mitu Stoian, Constantin Enceanu, Taraful Cleante și Diana Matei, Adriana Antoni alături de trupa, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci. Vin și câțiva tineri care îmi sunt foarte dragi, Georgel Nuca, Ilie Caraș și Narcisa Băleanu și Anuța Arghiroi. Nu în ultimul rând, prințesă mea, doamna Maria Ciobanu, vine pe 24 din America și a zis că vrea să încingă o sârbă oltenească să facă gaură în podea, atât de mult își dorește. Îl așteptăm și pe Ionuț și Doinița Dolănescu”, a declarat Steliana Sima, în exclusivitate pentru starpopular.ro.

maria-ciobanu-steliana-sima.jpg

Maria Ciobanu și Steliana Sima au o relație specială
foto: Facebook

Iată că Maria Ciobanu s-a ținut de cuvânt și a ajuns în România. „Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu”, a spus Steliana Sima la Antena Stars.

Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Văduva (60 de ani), Camelia Filip (53 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (49 de ani). Solista s-a retras din muzică în 2016, însă a mai avut apariții ocazionale. Locuiește în America, la Los Angeles, având cetățenie americană.

Citește și:

Maria Ciobanu: «Vreau să fiu îngropată în pământul meu». Unde va fi înmormântată şi cine îi va moşteni bunurile

Steliana Sima, despre greutăți și sărăcie. Ce și-a cumpărat din primii bani câștigați

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5