Steliana Sima, bunică la 56 de ani! Solista s-a tratat acasă de Covid-19

steliana-sima.jpg

steliana sima in costum popular
Steliana Sima a devenit bunică pentru prima oară la 56 de ani
foto: arhiva personală

Cântăreața Steliana Sima a devenit bunică pentru prima dată la 56 de ani. Nepoțelul ei a venit pe lume în urmă cu cinci zile, iar cântăreața de muzică populară a dezvăluit în premieră ce nume va purta micuțul.

„De cinci zile sunt bunică. Băiețelul are patru kilograme, e un burdușel. Părinții lui sunt posesivi, o să-l cheme Vladimir Nicolae. Nu am făcut încă cunostință cu el. Nora mea a născut prin cezariană, bebelușul a avut nota 10 la naștere. E o bucurie ce nu se poate descre în cuvinte. E altul sentimentul de a fi bunic. În momentul în care s-a născut și l-am văzut on-line am simțit că-mi bagă cineva oxigen în plămâni, creșteau plămânii în mine”, a declarat Steliana Sima, la „Exclusiv Vip”, de la Prima TV. 

Cum s-a vindecat Steliana Sima de Covid

Steliana Sima a povestit cum a reușit să se trateze acasă, de Covid, în luna noiembrie când a contactat virusul. „În noiembrie am avut Covid. Am luat de la filmări, că nu plecasem niciunde. La filmări, ia microfonul dă microfonul, ne lua temperatura și atât. Mă durea urechea la început, am crezut că e de la aerul condiționat. Mi-a fost teamă să nu am Covid și mi-am făcut un test. Mi-a iesit imediat pozitiv la testul rapid. Am început cu prima schemă de tratament: azitromicină, vitamine, care la soțul meu a dat rezultat. M-am tratat prin telefon acasă, am reușit să păstrez saturația bună. Prima schemă de tratament la mine nu a dat roade. Mă durea capul, nu puteam să-l întorc, temperatură, frisoane. Am mâncat numai murături tărănești, că nu aveam poftă de mâncare. Până nu m-a trecut pe perfuzii, noroc că am avut o prietenă care a vrut să vină să mi le facă, că nu voia nimeni. Așa mi-am revenit, îmi afectase plămânii și ficatul. Am zis să fac vaccinul, dar mi-a fost foarte rău. Sper să nu mă mai îmbolnăvesc”, a mai spus solista.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1