Maria Ciobanu, în mare formă la botezul cu vedete. Ce bine arată solistele de folclor în rochii de seară!

maria-ciobanu-sua.jpg

Maria Ciobanu, alături de Steliana Sima și de Constantin Enceanu
foto: Facebook / Constantin Enceanu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Maria Ciobanu a revenit în țară special pentru botezul nepoțelului Stelianei Sima. Celebra interpretă de muzică populară nu a mai venit în România de doi ani de zile, de teama pandemiei, însă acum a recuperat alături de toți colegii de breaslă. Toată florea cea vestită a folclorului s-a reunit, în weekend, pentru petrecerea grandioasă, cu 150 de invitați.

Maria Ciobanu (83 ani) a revenit pe plaiurile natale, după doi ani de zile. Celebra cântăreață nu a mai putut veni în România, de când Covid-19 a pus stăpânire pe întreaga planetă. Acum, "Ciocârlia" muzicii românești a venit special pentru un botez în familia colegei sale, Steliana Sima (56 ani), unde, de altfel, a cântat toată floarea muzicii populare. Steliana Sima și-a botezat în weekend, unicul nepot, pe Vladimir Nicolae, în vârstă de 3 luni.

maria-ciobanu-colege.jpg

Elena Merișoreanu, Steliana Sima, Maria Ciobanu, Maria Cârneci, Constantin Enceanu și Adriana Antoni
foto: Facebook / Constantin Enceanu

Maria Ciobanu a fost în vervă, fiind un exemplu pentru colegii ei. A cântat și a dansat în horă, așa cum și-a dorit. Solista noastră are probleme de sănătate specifice vârstei, probleme pe care le-a tratat în America, în ultimii ani, iar acest lucru a fost posibil, întrucât artista deține cetățenia americană de mai mulți ani, având chiar și o pensie de circa 1000 de dolari. Cu toate acestea, ea s-a încumetat să ia avionul spre casă, în ciuda zborului lung, iar la petrecerea Stelianei s-a simțit extraordinar de bine. Maria Ciobanu intenționează să mai rămână în țară până la toamnă, iar în septembrie să își serbeze ziua de naștere acasă, alături de oamenii dragi. La botez, au mai cântat și Constantin Enceanu, Maria Cârneci, dar și Elena Merișoreanu și Adriana Antoni. 

maria-ciobanu1.jpg

Steliana Sima, Maria Ciobanu, Constantin Enceanu și Mariana Ionescu Căpitănescu
foto: Facebook / Constantin Enceanu

Nume mari din folclor, invitate la botez

Steliana Sima vorbea cu mare încântare despre pregătirile botezului micuțui Vladimir, nepotul pe care îl are din partea fiului ei, Cătălin. ”Este sărbătoare mare în familia noastră, bunul Dumnezeu mi-a dat atât cât a considerat și e foarte bine. Colegii și prietenii mei de suflet vor participa la acest eveniment, Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu, Taraful Cleante și Diana Matei, Adriana Antoni alături de trupă, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci. Vin și câțiva tineri care îmi sunt foarte dragi, Georgel Nuca, Ilie Caraș și Narcisa Băleanu și Anuța Arghiroi. Nu în ultimul rând, prințesa mea, doamna Maria Ciobanu, vine pe 24 din America și a zis că vrea să încingă o sârbă oltenească să facă gaură în podea, atât de mult își dorește. Îl așteptăm și pe Ionuț și Doinița Dolănescu”, a declarat Steliana Sima, în exclusivitate pentru starpopular.ro.

Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Văduva (60 de ani), Camelia Filip (53 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (49 de ani). Solista s-a retras din muzică în 2016, însă a mai avut apariții ocazionale. Locuiește în America, la Los Angeles, având cetățenie americană.

Citește și:

Maria Ciobanu s-a întors de urgență din SUA, la invitația unei colege de breaslă: “Facem botez cu 150 de invitaţi”

Steliana Sima, despre greutăți și sărăcie. Ce și-a cumpărat din primii bani câștigați

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul