Margareta Pâslaru, apariţie îndrăzneaţă la Ok! Golden Night. Ce accesoriu ciudat a purtat

margareta_paslaru.jpg

margareta paslaru ok golden night
Margareta Pâslaru a întors toate privirile la Ok! Golden Night
foto: Sever Gheorghe

Margareta Pâslaru este scumpă la vedere, mai ales la evenimente mondene, dar şi atunci când iese din casă îşi face apariţiile memorabile. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară (20 februarie), când artista în vârstă de 75 de ani a demonstrat că ţine pasul cu vremurile actuale şi a apărut într-o ţinută îndrăzneaţă. Ştia că merge la o gală şi a folosit o combinaţie de nuanţe, auriu-argintiu, duet greu de purtat.

Margareta Pâslaru a fost vedeta serii la Ok! Golden Night, petrecerea anuală organizată de revista Ok! Magazine. Încă de când şi-a confirmat participarea, cântăreaţa a fost preocupată să-şi găsească o ţinută cu care să strălucească şi a reuşit să întoarcă toate privirile pe covorul roşu.

margareta.jpg

margareta paslaru ok golden night
Margareta Pâslaru are 75 de ani
foto: Sever Gheorghe

A ajuns la petrecerea din Clubul Face cu o limuzină din care a coborât ca marile vedete de la Hollywood şi şi-a făcut magistral intrarea. În timp ce şi-a făcut loc prin mulţime, Margareta Pâslaru, de data aceasta în variantă blondă, a fost fotografiată pas cu pas, ba chiar i-a făcut plăcere să fie protagonista unei şedinţe foto. Îmbrăcată într-un compleu negru-argintiu strălucitor, peste care a purtat un trenci laminat într-o nuanţă de auriu, Margareta Pâslaru i-a făcut pe cei prezenţi să se oprească pentru câteva secunde din ceea ce făceau ca să o privească insistent. La ţinuta îndrăzneaţă, ea a purtat un accesoriu croşetat pe faţă pe care l-a prins de tâmple. S-a învârtit în marea de vedete, a socializat cu toată lumea, semn că solista se simte în largul ei atunci când iese din casă.  

Margareta Pâslaru, considerată cea mai frumoasă cântăreaţă din România

Actriţa, născută în 1943, a debutat pe scenă la doar 4 ani, în rolul copilului din „Madame Butterfly" de Puccini. Compozitorul George Grigoriu a numit-o „un mit al muzicii uşoare". Era studentă la Drept când a fost sunată şi invitată la o audiţie cu Liviu Ciulei, pe care l-a fermecat cu vocea versatilă, tonul grav şi infinitele posibilităţi pe care i le oferea regizorului de a lucra şi şlefui personajul. Astfel, la doar 19 ani, Margareta Pâslaru o interpreta pe Polly Peachum în „Opera de trei parale", de Bertold Brecht. Piesa s-a jucat în patru stagiuni şi a înregistrat o cifră record: aproximativ 400 de reprezentaţii. Au urmat teatru radiofonic, emisiuni de televiziune, filme şi o viaţă care, la un moment dat, a purtat-o către New Jersey, Statele Unite. A fost o călătorie despre care îşi aminteşte, în primul rând, că i-a oferit posibilitatea de a-i asigura Măriucăi, fiicei ei, tot ce este mai bun. A revenit în România şi a continuat să-şi poarte numele cu mândrie. Cu o carieră de invidiat, artista a fost considerată decenii întregi cea mai frumoasă cântăreaţă din România. 

 

Citeşte şi:

Eleganţă la dublu la OK! Golden Night 2019. Cele mai rafinate cupluri

Cântăreaţa Nico a purtat un outfit à la Angelina Jolie! Iată cât de sexy a fost la OK! Golden Night 2019

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1