La 73 de ani, Margareta Pâslaru i-a dat o lecție de stil Andreei Marin

margareta_paslaru_03.jpg

margareta paslaru
Margareta Pâslaru, o apariție foarte apreciată la gala Gopo 2017
foto: Dorin Constanda

Margareta Pâslaru a fost una dintre cele mai distinse apariții de la Gala Gopo. La 73 de ani, artista a impresionat cu o ținută sofisticată, cu detalii care au mascat perfect ce era de ascuns și au pus în valoare atuurile de necontestat ale uneia dintre cele mai iubite cântărețe de la noi.

Cu o carieră de câteva decenii în spate, Margareta Pâslaru știe, cu siguranță, cum să facă impresie. A dovedit-o din plin marți seară, 21 martie, la Teatrul Național din București, pe covorul roșu de la Gala Gopo.

A ales o ținută sofisticată, care i-a tăiat cel puțin 20 de ani din vârsta din buletin. Pantaloni și taior negre, cu dungi lucioase în țesătură, un pardesiu lung cu dublură grena și pantofi din piele lăcuită, cu botul pătrat.

margareta_paslaru.jpg

margareta paslaru
Margareta Pâslaru și Ion Dichiseanu, la Gala Gopo 2017
foto: Dorin Constanda

 

Dar cu adevărat ingenioase au fost detaliile albe de la gât și de la manșete, care au reușit să mascheze semnele trecerii timpului, vizibile la orice femeie după o anumită vârstă.

margareta_paslaru_02.jpg

margareta paslaru
Margareta Pâslaru, un exemplu de stil la 73 de ani
foto: Dorin Constanda

 

Aceasta a fost, probabil, lecția de stil a serii, de care ar putea profita, de exemplu, Andreea Marin, care a gafat la acest capitol în prima ediție a show-ului ”Uite cine dansează”. Atunci, Andreea a purtat o rochie care a subliniat cutele inestetice din zona gâtului, iar fanii au taxat-o imediat.

andreea_marin_gusa.jpg

andreea marin
Rochia a făcut-o să pară pe Andreea că are gușă
Foto: captură Pro Tv

margareta_paslaru_5.jpg

margareta paslaru
Margareta Pâslaru a plecat în 1983 în Statele Unite, iar Securitatea nu a iertat-o niciodată
Foto: arhiva personală
Loading...

Citește și