Marcel Pavel a împlinit 59 de ani! Ce surpriză i-au făcut copiii săi

marcel-pavel-zi-de-nastere.jpg

Marcel Pavel a împlinit 59 de ani
Foto: Arhivă personală

Ziua de 4 decembrie a fost cu adevărat specială în familia Pavel, dat fiind faptul că îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară a împlinit vârsta de 59 de ani. Cum acest eveniment nu putea trece nesărbătorit, familia interpretului s-a ocupat personal de surprizele în cauză. Iată cum a fost aniversat Marcel Pavel!

Marcel Pavel a împlinit 59 de ani marți, 4 decembrie. Artistul a avut parte de surprize din partea familiei sale, cele mai dragi persoane din viața acestuia trezindu-l chiar din somn pentru a-i face urările de rigoare. Cântărețul a povestit, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, difuzată de Antena Stars, de ce surprize a avut parte din partea copiiilor săi.

Cum a fost Marcel Pavel sărbătorit de către familia sa

„M-au trezit din somn, dormeam și eu așa de bine și au zis: tată, uite tortul, șampania, la mulți ani. Îi iubesc enorm, iar Sasha chiar m-a surprins foarte mult cu gestul său. De obicei, el mai mult primește, decât să dea.
Fiica mea a zis că ea este regina, este îmbrăcată de gală, într-o rochie roz,, Eu sunt în casă stăpânul, soția mea stă în genunchi în fața mea și îmi zice să ies de sub pat, știi vorba aia. În familia mea este o armonie extraordinară și mă bucur că la 59 de ani am o familie extraordinară, 3 copii frumoși și o femeie frumoasă, care mă suportă”, a declarat Marcel Pavel.

marcel-pavel-familie-1.jpg

Marcel Pavel, alături de soție și de cei doi băieți ai săi
Foto: Arhivă Click!

„Îi urez la mulți ani, cu multă sănătate, să fie aproximativ la fel, că întotdeauna există și mai bine, și poate așa vom fi și noi mai buni, lângă el”, a fost urarea venită și din partea soției lui Marcel Pavel

Îndrăgitul cântăreț s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cei doi au împreună trei copii: doi băieți, Sasha și Richard, care calcă pe urmele tatălui lor și sunt interesați de o viitoare carieră muzicală, și o fetiță, Ioana Iuvenalia, ultimul nume fiind dat pentru a-l omagia pe bunicul său din partea mamei.

marcel_si_sotia_si-fiica.jpg

Marcel Pavel are o familie frumoasă
Foto: Arhivă Click!

 

 

 

 

Loading...

Citește și