Marcel Pavel, familie muzicală! Cântă cu sora, frații și copiii

marcel_si_gina_pavel.jpg

Marcel Pavel
Marcel Pavel, alături de sora lui, Gina
foto: arhivă personală

Marcel Pavel se întoarce pe piața muzicală cu două megaconcerte. Spectacolele se vor desfășura sub magia Crăciunului și vor avea loc în a doua jumătate a lunii decembrie, la Circul Metropolitan București (fostul Globus).

Marcel Pavel (57 ani) vă invită la un memorabil concert de Crăciun, la Circul Globus din București, care acum se numește Circul Metropolitan. Spectacolul va avea două reprezentații, iar alături de interpretul nostru, pe scenă va urca și familia artitului, dar și mai mulți soliști îndrăgiți de la noi. Astfel, cei doi băieți Richard (22 ani) și Sasha (19 ani) vor cânta alături de tatăl lor, dar și sora, Gina, și cei doi frați ai artistului, George și Micky. Aceștia sunt stabiliți peste hotare, dar vor veni special pentru spectacole în România.

Marcel PavelZoom
Talentata familie Pavel: Gina, Sasha, Marcel, Richard, George şi Micky Pavel
foto: CLICK!

”Dragii mei prieteni, pe 15 și pe 16 decembrie 2017, orele 20.00, voi susține două concerte la “Circul Metropolitan București”, alături de întreaga mea familie: Sasha Pavel (pian), Richard Pavel (pian), Gina Pavel (voce), Miky Pavel (voce) și George Pavel (saxofon). Invitați speciali: Monica Anghel, Sanda Ladoși, Nico, Corina Chiriac, Sanda Ladoși, Corina Chiriac, Vlad Miriță (tenor), Andrei Lazăr (tenor), Alis Făiniță (soprană), Alex Pârvu (câștigătorul trofeului “Next Star”), Corul de copii <Sunetul Muzicii>,vom fi acompaniați de “Orhestra Metropolitană București și corul “Accoustic”-dirijori: Daniel Jinga, Ionel și Andrei Tudor, ingineri de sunet: Andrei Kerestely și Liviu Elekes prezentator: Bogdan Syanoevici, regia artistic, Petre Năstase. Vă așteptăm cu drag!”, spune Marcel Pavel. Prețul biletelor este următorul: Categoria 1 - 150 lei, Categoria 2 - 100 lei, Categoria 3 - 80 lei și Categoria 4 - 60 lei.

fiul lui Marcel Pavel baietii Sasha si RichardZoom
Marcel Pavel a mai cântat cu fiii lui
foto: arhiva personală

Invitat recent la emisiunea ”Dincolo de aparențe”, alături de sora lui, Gina, artistul a făcut mai multe mărturisiri legate de copilărie.”Noi nu aveam nici televizor, nici măcar baie nu aveam. În copilărie eram sub zero, aproape sub pragul de subzistență. Îi mulțumersc lui Dumnezeu că am ajuns aici, că pot vorbi cu tine și să mă întrebi ce-am realizat eu în viață. Asta înseamnă că n-am trecut prin lume ca un nimeni", i-a spus Marcel prezentatoarei Florentina Fântânaru. Marcel a vorbit și despre faptul că mama lui își dorea ca el să fie un om realizat, împlinit atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Mama lui Marcel făcea sacrificii pentru ca cei dragi să ducă un trai decent și să urmeze cursurile pe care și le doreau. "Mămica mea era femeie de serviciu la școala de muzică unde noi, toți frații, învățam. Toată lumea îi pupa mâna după ce aveam audiții în cadrul școlii. Îi pupau mâna și ea era cu mătura și fărașul în mână și cu un halat de îngrijitoare. Nu am cum să uit lucrurile astea, dacă spun despre mama mea, spun cu tot sufletul”, a povestit artistul emoționat. 

Citește și

  • Marcel Pavel ar fi putut ajunge un pugilist de renume, cu zeci de trofee în vitrină, însă mama lui, o femeie energică din vorba căruia artistul nu iese nici acum, i-a schimbat linia destinului. Ea l-a vrut solist, iar el, băiat ascultător, i-a îndeplinit marea dorinţă. Talentul muzical l-au moştenit şi cei trei fraţi ai săi.