Mara Bănică şi iubitul şi-au spus «adio» după cinci ani de relaţie!

mara_si_razvan.jpg

mara banica razvan cipru
Mara şi Răzvan, în ultima lor vacanţă împreună din Cipru
Foto: arhivă personală

Când toată lumea aştepta să-i vadă la altar, Mara Bănică şi Răzvan s-au despărţit! Cea care a făcut anunţul a fost chiar jurnalista. Ea a împărtăşit vestea tristă pe contul de socializare, separarea venind după o ultimă vacanţă o pe care cei doi au petrecut-o în Cipru.

Nu a fost să fie pentru Mara Bănică şi Răzvan! Cei doi nu mai formează un cuplu, deşi nu au lăsat să se vadă că nu se mai înţeleg, ci dimpotrivă. În urmă cu doar câteva zile, jurnalista şi iubitul ei au fost plecaţi împreună într-o vacanţă, în Cipru, în care păreau foarte fericiţi. Sâmbătă (4 mai), Mara a publicat un mesaj pe contul ei de socializare prin care a anunţat sfârşitul relaţiei. 

mara.jpg

mara banica razvan cuplu
Mara Bănică şi Răzvan păreau foarte îndrăgostiţi
Foto: arhivă personală
  

"Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru aceșți cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ţi spun «E, na! Asta nu e bine!». Ai grijă de ține și când ţi se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta", a notat Mara.

Jurnalista a vorbit în repetate rânduri despre nuntă, ea şi Răzvan au fost chiar părinţi spirituali pentru mai mulţi copii, şi se pregăteau să intre în biserică pentru a-şi uni destinele în această toamnă.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1