Mămicile sexy Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici, la plajă cu soții și copiii, în Turcia

adelina-pestritu-ilinca-vandici.jpg

Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici s-au bronzat în octombrie, în Turcia
foto: Instagram

S-au săturat de frig și izolare și au plecat peste hotare! Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu, dar și Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, ne încântă privirea cu fotografii exotice, de la plajă.

Ilinca Vandici ( 34 de ani), frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai Stil! Celebrities" ( Kanal D), se află alături de soțul ei, Andrei Neacșu (28 de ani), și de băiețelul lor, Zian (3 ani și jumătate), în vacanță în Antalya, în Turcia.

ilinca-vandici-00003.jpeg

Ilinca Vandici

Pe rețelele sale de socializare, vedeta a postat numeroase imagini din locul de vis. Unele o reprezintă alături de soț și de copil, altele singură, în timp ce își etalează formele perfecte în costume de baie super decoltate, care îi pun în evidență bustul sau picioarele.

  • Ilinca Vandici
  • Ilinca Vandici
  • Ilinca Vandici
  • Adelina Pestriţu
  • Adelina Pestriţu
  • Adelina Pestriţu
  • Adelina Pestriţu
  • Ioana Năstase
  • Ioana Năstase
  • Maximize

1/10

Adelina Pestriţu (34 de ani) a avut un an destul de încărcat din toate punctele de vedere. Profesional i-a mers foarte bine, chiar și în pandemie, însă la capitolul sănătate a avut o cumpănă. Aceasta a fost testată pozitiv cu coronavirus, apoi a urmat un tratament injectabil și a stat izolată de fetiţa sa și de soţul ei. Iată că după ce s-a însănătoșit, bruneta a plecat în vacanță alături de Virgil și de micuța Zenaida (2 ani și jumătate).

adelina-pestritu-00001.jpeg

Adelina Pestriţu

"Turcia am ales! Ne-a fost teamă de distanţe prea lungi", a scris în urmă cu câteva zile pe Instagram. La fel ca și Vandici, Adelina a ales Antalya, și se relaxează într-un resort de lux, unde au la dispoziție totul. Mâncare bună, peisaje de poveste, cameră la cel mai înalt standard și piscine de vis. Vedeta a făcut o grămadă de poze și filmulețe care pot fi admirate pe Instagramul său unde este urmărită de 1,5 milioane de fani.

Și Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, a bifat o vacanță în Turcia, alături de gașca ei de prietene, unde și-a încărcat bateriile. Ioana Năstase și-a postat, pe conturile sociale, fotografii din Istanbul, alături de Rahelle, amica ei superbă, care este o adevărată bombă sexy.

Citește și:

INTERVIU Ilinca Vandici, secrete de familie: «Relația cu Andrei este una foarte sănătoasă»

Adelina Pestrițu, blondă și cu părul lung. Da sau nu? Fanii de pe Instagram i-au răspuns categoric

 

Loading...

Citește și