Cine este iubitul Ilincăi Vandici. Andrei Neacşu a mai fost căsătorit

22-23-vedete-foto-2-2-col-iubit-ilinca.jpg

Pe Ilinca Vandici şi pe Andrei Neacşu îi despart cinci ani, dar se înţeleg perfect

Dacă până nu demult poza în fata fără noroc în dragoste, Ilinca Vandici e mai fericită ca niciodată de când l-a cunoscut pe actualul ei iubit. Prezentatoarea Kanal d a anunţat la finele anului 2016 că este însărcinată cu Andrei Neacşu, fiul primarului din Tunari, şi va deveni pentru prima dată mămică în 2017. La scurt timp după anunţ, vedeta s-a răsfăţat într-o vacanţă exotică alături de bărbatul căruia îi va dărui un copil.

Ilinca Vandici (30 de ani) a încercat să-şi găsească liniştea alături de mai mulţi bărbaţi cunoscuţi în showbiz, dar toate relaţiile ei au fost sortite eşecului. Ultima, începută în această vară, pare să-i fi adus prezentatoarei fericirea pe care o aştepta. Ilinca l-a cunoscut pe Andrei Neacşu, (25 de ani), un adevărat ”aspirator” de femei, tot sportiv, care practică kickboxing și MMA! Aşadar, blonda a trecut de la fotbaliştii Ciprian Marica şi Cătălin Ţâră la Andrei Neacşu.

andrei.jpg

andrei neacsu sportiv iubita ilinca vandici kickboxing
Andrei Neacşu (stânga) la antrenamente
foto: arhiva personală

Pe lângă faptul că este un tânăr chipeş, iubitul Ilinicăi este şi un bărbat cu o situaţie financiară bună, care îi permite să-şi răsfeţe partenera prin vacanţe exotice. Puţini ştiu că Andrei Neacu a suferit şi el din dragoste. Fiul edilului din Tunari a fost chiar căsătorit, dar mariajul lui nu a durat prea mult. Sperăm ca de data aceasta, relaţia cu Ilinca şi bebeluşul care e pe drum să-i asigure liniştea pe care şi-o dorea.   

 

Loading...

Citește și

  • ilinca vandici look schimbat bravo ai stil

    Sfârşitul de an vine cu o veste bombă de la prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!" de la Kanal D. Ilinca Vandici a făcut public ceea ce până acum ştiau doar apropiaţii ei. În 2017, vedeta va deveni pentru prima dată mămică alături de bărbatul cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

  • Ilinca Vandici, Iulia Albu, Kanal D, emisiune moda, concurenta

    Nu are timp să sufere după Cătălin Ţîră! Ilinca Vandici se reface după eşecul amoros cu un alt bărbat care a reuşit să-i readucă zâmbetul pe buzue. Fosta prezentatoare tv radiază de când se afişează cu un afacerist ilfovean cunoscut prin lumea buna a Capitalei.

  • Ilinca Vandici, Iulia Albu, Kanal D, emisiune moda, concurenta

    O siluetă subţire se ţine cu sacrificii, iar Ilinca Vandici a simţit pe pielea ei faptul că a fost nevoită să renunţe la anumite alimente. Când îi este totuşi poftă, vedeta face mici expepţii şi gustă din prăjiturile care îi fac cu ochiul sau îşi permite "luxul" de a mânca o felie de pâine cu salată de vinete.

  • Ca în fiecare an, mai multe vedete autohtone se relaxează departe de ţară printre palmieri şi nuci de cocos. La călduri care te fac să intri direct în costumul de baie şi să te arunci în apele calde ale oceanului. Ilinca Vandici, Laura Cosoi sau Alexandra Stan sunt doar câteva dintre cele care au ajuns la căldurică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1