Mama Luizei Melencu a acceptat să se prezinte la DIICOT pentru noi probe ADN

luiza-melencu-mama.jpg

monica melencu
Mama Luizei Melencu crede în continuare că fata ei ar fi în viaţă
foto: captură video

Mama Luizei Melencu, Monica, a fost de acord să i se recolteze probe biologice pentru un nou test AND, femeia cerând să fie transportată la Bucureşti de către organele de anchetă.

”Am luat o hotărâre după ce domnul avocat Tonel Pop a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice şi să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuţii cu familia, am hotărât să fiu de acord cu condiţiile următoare: să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare şi să fiu dusă cu maşina la Bucureşti pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibiliăţi materiale”, a declarat Monica Melencu, la Antena3.

Femeia a explicat că familia sa nu se poate ”lupta cu sistemul”.

Citeşte şi

Mama Luizei Melencu, amendată cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să se prezinte la DIICOT

Cum arată butoiul în care Gheorghe Dincă le-ar fi ars pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu

 

”Nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu”, a mai spus femeia, care a precizat că va ataca în instanţa decizia judecătorilor care o obligă să ofere această nouă probă.

Femeia reclamă că au fost ”trataţi ca ultimii oameni”.

Mai mulţi jandarmi şi poliţişti s-au prezentat, vineri după-amiază, în localitatea Dioşti, la locuinţa familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei la DIICOT, urmând să îi fie prelevate noi probe biologice.

Femeia a refuzat să meargă, iar bunicul fetei a ameninţat că îşi dă foc şi şi-a turnat combustibil pe haine. Bărbatul a suferit pusee de hipertensiune, ambii fiind transportaţi la spital.

Poliţia Română a anunţat, vineri seară că mandatul de aducere nu a putut fi pus în aplicare, dată fiind starea de sănătate a femeii, confirmată de medicii de la Spitalul Judeţean Craiova.

Loading...