Mama Luizei Melencu, amendată cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să se prezinte la DIICOT

mama_luiza_melencu.jpg

Mama Luizei Melencu a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să se prezinte la DIICOT
Foto: Arhivă Click

Mama uneia dintre fetele răpite din cazul Caracal, Luiza Melencu, a fost amendată de DIICOT pentru că nu s-a prezentat, joi, la sediul Direcţiei, deşi a fost citată pentru a i se preleva probe biologice, transmite Mediafax, citând surse judiciare.

Monica Melencu, mama Luizei, a fost somată anterior că riscă să fie adusă cu mandat și să primească și o amendă în cuantum de 350 până la 5.000 lei dacă își menține poziția de a nu se prezenta la sediul DIICOT. Se pare că oamenii legii își doresc să preleve din nou probe ADN de la aceasta, deși femeia spune că nu mai vede rostul acestei acțiuni, având în vedere că autoritățile au deja ADN-ul ei. 

Mama Luizei Melencu, amendată cu 5.000

Totodată, în această dimineață, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a spus că ar putea fi organizat un teledon astfel încât populația să doneze bani pentru achitarea sumei respective. „Dacă le dă amendă, nu ştiu, o să facem un teledon – populaţia, poporul să-i ajute să plătească amenda.

Şi aşa sunt nişte oameni sărmani, săraci, amărâţi, se simt şi rău, n-au nici maşină cu ce să vină”, a declarat Tonel Pop, la DIICOT.

Procurorii DIICOT au cerut marți mamei Luizei noi probe ADN, care ar urma să fie trimise către FBI, pentru a putea ajunge la o concluzie în privinţa oaselor calcinate găsite, pe 5 august, în liziera de la marginea Caracalului şi despre care suspectul Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei. Ea a refuzat însă să facă acest lucru, acuzând autoritățile că vor „să planteze probe” pentru a închide cazul fiicei sale, care a dispărut în luna aprilie.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Casa și curtea lui Gheorghe Dincă au fost trecute prin sită de anchetatori

    O imagine făcută de anchetatori în momentul descinderii în curtea lui Gheorghe Dincă vine în completarea cercetărilor în cazul crimelor de la Caracal. Oamenii legii au fotografiat cazanul de tablă în care Gheorghe Dincă suţine că le-a ars pe fete. Anchetatorii au găsit în acest butoi dinţi, rămăşite de oase calcinate, bijuteriile şi telefonul de pe care Alexandra Măceşanu a sunat la 112. Este vorba despre un aparat vechi, cu tastatură, care nu a putut fi localizat de STS.

  • mama luiza melencu

    Cinci luni pline de durere s-au scurs pentru familia Luizei Melencu, una dintre tinerele răpite și ucise la Caracal, care au culminat marți, 17 septembrie, în ziua în care a avut loc reconstituirea întregului caz al fetei. Gheorghe Dincă a fost scos din arest și dus pe traseul pe care l-ar fi urmat când a răpit-o pe adolescenta de 18 ani. Mama tinerei nu-și mai poate ascunde durerea și a cedat în ziua în care a fost martora desfășurării filmului dispariției fiicei sale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1