Loredana Groza ne arată nu doar sânii, ci şi lenjeria intimă! VIDEO

loredana-sani-5.jpg

Loredana Groza, apariție suprinzătoare la un eveniment caritabil
Foto: Instagram

Nu are limite când își dorește să fie sexy, iar Loredana Groza (49 de ani) continuă să-și surprindă admiratorii în fiecare zi.

Acum două săptămâni, la o gală caritabilă, solista ieșea din conul de umbră datorită unui decolteu în care sânii ei dezgoliți puteau fi admirați aproape în întregime. Artista a atras atunci atenția tuturor invitaților care s-au întrebat toată seara dacă Lori are sau nu silicoane. Răspunsul a venit chiar de la divă care a reacționat pe conturile sociale și a spus că este naturală din cap până în picioare. Odată lămurită această dilemă, Lori a trecut la următorul nivel în campania de promovare a melodiei „Dependența mea”, interpretată cu trupa Voltaj. Blonda a inclus în ținutele de scenă rochii cu deja celebrul decolteu până la buric, dar și cu o despicătură care îi lasă la vedere lenjeria intimă. Pentru 15.000 de euro pe care îi cere pentru un concert, Lori face show. 

Ce intervenţii estetice şi-a făcut Loredana Groza

Loredana Groza a trecut printr-un amplu proces de transformare. Vedeta are, potrivit medicilor esteticieni, intervenții la nas, buze, gât, pomeți şi şi-a lucrat conturul feţei, estompând ridurile și cearcănele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

 

Loading...

Citește și

  • loredana groza sexy

    Recital de ipostaze sexy pentru Loredana Groza pe reţelele sociale. Cântăreaţa are aproape 50 de ani, dar demonstrează că vârsta este doar o cifră în buletin. Operațiile estetice și orele petrecute în sala de sport au transformat-o total pe solistă, iar în ultimul videoclip cu trupa Voltaj artista a purtat o rochie cu un decolteu adânc , iar sânii aproape că i-au "evadat" din ţinută.

  • loredana groza decolteu sexy

    Loredana Groza (48 de ani) este întotdeauna o apariţie cameleonică pe scenă şi pare că deţine resurse inepuizabile de energie. Se împarte între studioul de înregistrări, concerte pe bandă rulată şi platoul de filmări al emisiunii Cântă acum cu mine, în al cărui juriu deţine cea mai importantă poziţie. Cu toate acestea, găseşte întotdeauna timpul necesar pentru a menţine interesul admiratorilor din mediul online şi adesea încarcă fotografii care nasc controverse. Recent, prietenii virtuali au remarcat că nu doar chipul Loredanei pare să treacă printr-un proces de transformare, ci şi garderoba ei, care devine din ce în ce mai sumară. Iată fotografia interzisă minorilor care a iscat dezbateri pe profilul de Instagram al vedetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1