Loredana Groza și serialul senzual din Maldive, episodul 4: colanții scandalos de mulați

Nu are limite când își dorește să fie sexy. Loredana Groza, care a pozat pentru cel mai vândut Playboy românesc, în anul 2000, face ședințe foto la fel de sexy și la 50 de ani, pentru fanii ei de pe Facebook și Instagram. Acum ne arată exotism și erotism, direct din Maldive.

Un întreg serial sexy a făcut Loredana Groza din Mexic, vacanță pe care a petrecut-o în ianuarie, și același lucru face și acum, aflându-se în Maldive. Mai în glumă, mai în serios, vă prezentăm episoadele fierbinți, unele dintre ele având nevoie de acord parental pentru a putea fi privite.

Episodul 4 - Costumul explicit

Loredana Groza lovește din nou: costum mulat care evidențioază toate rotunjimile, decolteu generos, tocuri în nisip. Rezultatul? Peste 15.000 de aprecieri pe Instagram și mesaje care cu greu pot fi redate aici. "Te pup la inimă", i-a scris un fan inspirat.

loredana-groza.png

Loredana Groza, spectacol la apus
foto: Instagram

Episodul 3 - Goală, în cadă

Exotism și erotism le servește Lori pe tavă celor peste 500.000 de fani de pe Instagram. Zilele trecute, diva s-a fotografiat goală, în cadă. Din păcate, câțiva clăbuci acopereau ceea ce doar în Playboy a mai arătat jurata "X Factor".

loredana-groza-cada.png

Loredana Groza, acoperită doar de spumă
foto: Instagram

Episodul 2 - Yoga cu detalii

În costum de baie, aflată pe malul oceanului, Loredana apare într-un filmuleț făcând o serie de exerciții de yoga, cu o ușurință care dă de înțeles că sala de sport nu îi este străină. Ședința de yoga este extrem de explicită, spre încântarea "cursanților" de pe rețelele sociale.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Episodul 1 - sutienul invizibil

La începutul vacanței din Maldive, Lori a atras atenția pe Internet cu un sutien de culoarea pielii, decorat cu steluțe, care îi acoperea doar părțile esențiale. Like-urile fanilor au curs cu duiumul, toată lumea recunoscând că solista, originară din Onești, arată perfect pentru vârsta ei.

loredana_1.jpeg

Loredana Groza în Maldive

Citește și:

FOTO Vacanțe exotice în pandemie. Loredana Groza a șocat cu sutienul invizibil în Maldive, Oana Roman se bronzează în Egipt

Loredana Groza, în chiloți cu ață, la masaj. Aproape goală, diva de 50 de ani arată tot ce are

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1