Loredana Chivu, accident la estetician? Cum arată buzele ei

loredana_chivu.jpg

loredana chivu buze
Aşa arată Loredana Chivu după ce şi-a mărit buzele
foto: captură video

Divele autohtone înţeleg diferit rezultatul unor buze senzuale, aşa că adeseori vedem şi imagini în care injecţiile fac mai mult rău decât bine. Loredana Chivu este una dintre vedetele de la noi care îşi programează periodic vizite la estetician, dar ultimele nu au fost unele tocmai fericite. Blondina a trecut printr-o intervenţie de mărire care i-a lăsat urme inestetice, buzele ei fiind complet lipsite de naturaleţe.

Multe femei îşi doresc buze mai mari şi sunt dispuse să se supună unor interveţii la estetician pentru a ajunge la rezultatul dorit. În timp ce unele îşi fac injecţii de mărire cu acid hialuronic, altele optează pentru picături de silicon. La Loredana Chivu se pare că este vorba despre pima variantă, însă injectarea nu a dus la ceea ce ea şi-ar fi dorit.

loredana.jpg

loredana chivu operatii estetice
Loredana Chivu s-a supus de-a lungul timpului unui şir lung de intervenţii estetice
foto: captură video

Pentru simetrizare, specialiştii esteticieni contactaţi de Click! îi recomandă fostei asistente tv să repete vizita la cabinet pentru a umple golurile lăsate cu acid hialuronic sau să "topească" substanţa la un medic plastician, procedură care i-ar repara buzele în 30 de minute. Într-un interviu recent, fanii blondinei au remarcat cum practic buza de jos i-a "migrat" într-o parte, ei fiind uimiţi de rezultatul procedurii medicale nereuşite la care s-a supus blonda.

Ce operaţii estetice are Loredana Chivu   

Loredana Chivu s-a transformat spectaculos în ultimii ani. De-a lungul timpului, blonda s-a împrietenit cu medicul plastician şi a trecut pe la mai multe cabinete pentru intervenţii. Şi-a mărit de numai puţin de trei ori bustul cu implanturi de silicon, şi-a mărit fesele cu grăsime proprie, şi-a ajustat buzele şi şi-a făcut rinoplastie.

 

Citeşte şi:

 

Loredana Chivu, reclamă la rochii cu sânii uriaşi

Cum se ”tratează” Loredana Chivu după despărțirea de iubit

Loading...

Citește și

  • loredana-chivu

    S-a operat de trei ori la sâni şi a trecut periodic pe la cabinetul medicului estetician pentru îmbunătăţiri, dar tot nu e mulţumită. Loredana Chivu a devenit clienta fidelă a medicului Kasem Abu Bakr în care are, se pare, mare încredere. Blonda vrea din nou să se lase pe mâna lui pentru a-şi corecta o deviaţie de sept, dar şi pentru un posterior mai ferm.

  • loredana chivu

    Loredana Chivu (27 de ani) este înnebunită după operațiile estetice, dar a ajuns să se „tuneze” atât de mult, încât aspectul ei fizic pare extrem de artificial. Ultimul ei selfie a băgat spaimă în cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.