Cum se ”tratează” Loredana Chivu după despărțirea de iubit

loredana_chivu_in_club.jpg

loredana chivu asistenta tv distractie club litoral mamaia
Loredana Chivu a mers in Mamaia pentru o porție bună de distracție
foto: Pappics

Loredana Chivu a trecut, de curând, printr-un episod cât se poate de dificil al vieții ei, blondina aflând, cu stupoare, că iubitul ei o înșela cu o amică de-ale sale, motiv suficient pentru a se despărți de acesta. Și pentru a se ”repara”, fosta asistentă tv a dat o fugă în cluburile de la malul mării.

După o despărțire cu scandal și care a făcut deliciul publicului amator de tot felul de dramolete din lumea mondenă, Loredana Chivu pare să își fi revenit din pasa proastă prin care a trecut în momentele în care a aflat că fostul ei iubit ar fi înșelat-o cu o bună amică de-ale sale. Acum, decisă să recupereze timpul pe care l-a pierdut cât timp s-a aflat în relația cu pricina, fosta asistentă tv a mers pe Litoral pentru a se distra așa cum se cuvine la deschiderea sezonului estival. Așa că, însoțită de buna sa prietenă, Simona Trașcă, Loredana Chivu a luat ”la pas” cluburile de fițe din mamaia.

1/5

Îmbrăcată cu o fustă neagră, extrem de mulată pe posteriorul tunat ”din dotare”, cu o bustieră de aceeași culoare și care nu putea să ascundă amplitudinea pe care au luat-o sânii ei după mai multe intervenții chirurgicale, Loredana Chivu a preferat să își ascundă privirile în spatele unor ochelari de soare imenși. Fără să zâmbească vreo clipă, blondina a preferat să se scalde în privirile admirative ale bărbaților din jur și să meargă, netulburată, în club, loc în care, spun gurile rele, s-a ”anturat” cu fostul iubit al Danielei Crudu, alături de care a petrecut toată noaptea.

Loading...

Citește și

  • Loredana Chivu a fost la un pas de moarte după ce a înghițit mai multe somnifere, iar toți au crezut că a fost vorba despre o tentativă de sinucidere. Vedeta nu a fost de acord să fie transportată la spital și a mărturisit că este depepndentă de somnifere deoarece nu poate adormi altfel.

  • loredana chivu colectie parfumuri

    Are sute de admiratori, dar norocul în dragoste o cam ocoleşte pe Loredana Chivu. Blondina le-a mărturisit apropiaţilor că a pus punct relaţiei pe care o avea cu Mihai Colesnicov, aceasta fiind una dintre multe seprarări pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului. Fosta asistentă tv a aflat imediat după Paşte că bărbatul în care avea încredere oarbă ducea o relaţie în paralel cu o altă femeie.

  • Loredana Chivu ar fi vrut să-și pună capăt zilelor ingerând un pumn de somnifere. Vedeta s-ar fi despărțit de prietenul ei, lucru care a determinat-o să ajungă la o astfel de hotărâre, motiv care ne face să credem că în prezent ea trece prin momente foarte tensionate.

  • loredana chivu colectie parfumuri

    Loredana Chivu s-a refăcut complet după intervenţia de mărire a posteriorului cu implant lichid, o procedură nouă la îndemâna esteticienilor. Blonda şi-a injectat căte 200 de ml de substanţă în fiecare fesă, iar rezultatul este spectaculos. Nici înainte de a ajunge la estetician, fosta asistentă nu stătea prost la acest capitol, dar a vrut un fund mai obraznic şi dorinţa i s-a îndeplinit.