Tatăl lui Liviu Guță a murit. Cântărețul de manele este distrus de durere

liviu_guta.jpg

liviu guta
Liviu Guță e îndurerat de moartea tatălui său
foto: arhivă personală

Liviu Mititelu, cunoscut în breasla soliștilor drept Liviu Guță, trece prin clipe cumplite, după ce tată său a murit. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, pe rețelele sociale, acolo unde a primit încurajările prietenilor și ale fanilor.

"Azi dimineață, tatăl meu a încetat din viață! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer", a scris Liviu alături de poza omului drag pe care l-a pierdut.

Liviu Guță era apropiat de tatăl său

tatal_lui_liviu_guta.jpg

tatal lui liviu guta
Tatăl lui Liviu Guță s-a stins din viață luni dimineață, 18 mai
foto: arhivă personală
 

 

“Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei. De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune”, spunea recent Liviu Guţă.

"Tata a fost boxer, aşa că era foarte riguros. Nu a fost un dur, nu îmi amintesc să îmi fi luat bătaie în copilărie, dar îmi era teamă de el când spunea ceva. Îl ascultam cu sfinţenie, dar acum nu îmi pare rău. Am învăţat multe de la el mai ales când vine vorba de respectarea cuvântului dat. La el, vorba e vorbă, e mai tare decât un contract semnat", a mai declarat manelistul.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5