Lino Golden, "fiul adoptiv" al lui Alex Velea îi calcă pe urme artistului! A decis să îşi tatueze faţa

29468024_1607308356056937_4370527946003128341_n-1.jpg

Alex Velea este cel care l-a lansat pe Lino Golden în industria muzicală
Foto:Arhivă personală

Lino Golden (19 ani), pe numele său real Radu Cârstea, a reuşit să se facă cunoscut în industria muzicală datorită sprijinului lui Alex Velea şi a colaborărilor cu acesta. Tânărul susţine concerte alături de Velea şi de prietenul său, Mario Fresh şi doreşte să devină un nume respectat în muzică. Până atunci, el îţi surprinde fanii nu doar cu melodiile lansate, ci şi cu declaraţiile şi gesturile pline de teribilism specifice vârstei.

Lino Golden şi-a anunţat fanii prin intermediul unui mesaj încărcat pe contul personal a unei reţele de socializare că intenţionează să adauge încă un tatuaj în colecţia pe care o deţine deja, în ciuda vârstei fragede. Artistul are deja un desen amplu pe gât şi pe mâini. Lino a decis că îşi va tatua faţa atunci când va ajunge la un milion de abonaţi pe canalul său de Youtube.

2_col_lino_1.jpg

Lino a slăbit peste 30 de kilograme în aproximativ 2 ani
Foto:Arhivă personală

Reacţiile fanilor la auzul unei asemenea veşti au fost împărţite, unii felicitându-l pentru curaj, alţii sfătuindu-l să nu ia o decizie pe care ar putea să o regrete mai târziu. "La un milion de abonaţi mă tatuez pe faţă", a fost mesajul lui Lino Golden. Răspunsurile prietenilor virtuali nu ai întârziat să apară. "Nu-ţi face tatuaj pe faţă... Mai bine te filmezi aruncându-te într-un butoi în cascada Niagara.", "Dacă îţi faci tatuaj pe faţă să îţi faci unul micuţ", au fost doar o mică parte din mesajele primite.

Rămâne de văzut dacă mesajul lui Lino a fost scris doar pentru a-şi atrage un număr mai mare de prieteni virtuali sau dacă artistul chiar intenţionează să îşi tatueze faţa permanent. 

1_col_lino_2_doar_cel_blond.jpg

Lino Golden este prieten bun cu Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram
Foto:Arhivă personală

Lino Golden a avut în trecut mari probleme cu greutatea. În urmă cu doi ani avea 100 de kilograme, dar sub protecţia şi îndrumarea lui Alex Velea a reuşit să obţină un aspect fizic de invidiat. A învăţat de la Velea şi Antonia nu doar cum să mănânce sănătos şi să fie un împătimit al sportului, ci şi cum să îşi creeze o imagine de băiat rău. Aşa că s-a tatuat şi şi-a schimbat culoarea părului.  

“Pe lângă faptul că am o dietă strictă, nu mai mănânc după ora 19.00. Am reușit și datorită sprijinului primit din partea celor doi artiști și prieteni, Alex Velea și Antonia, cu care locuiesc. Alex mi-a spus dintotdeauna ca nu există «nu pot» și mi-a dat încredere în forțele proprii. Tot el mi-a insuflat dorința de a petrece mult timp la sală, iar Antonia mă învață mereu cum să mănânc sănătos”, ne povestea Lino, pe numele lui adevărat Radu Cârstea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1