Liliana Mocanu din "Las Fierbinți" a împlinit 51 de ani. Vecinii și fiica i-au făcut o surpriză uriașă

liliana_mocanu.jpg

Liliana Mocanu și fiica ei de 13 ani
foto: arhivă personală

Actrița Liliana Mocanu, cea care îi dă viață lui Firicica, soția lui Firicel din "Las Fierbinți", a avut parte de o super aniversare pe 22 mai. Fiica ei, dar și vecinii, apoi prietenii, au surprins-o plăcut cu nenumărate surprize pe care artista ni le-a povestit și nouă.

Pentru cei care nu știu încă, Firicica lui Firicel din serialul de la Pro TV, Liliana Mocanu, este o foarte bună actriță de comedie, fiind angajată la Teatru de Revistă Constantin Tănase, din București, dar și de dramă, jucând în câteva filme precum "Margo", "Bacalaureat" sau "4 luni, 3 săptămâni și 2 zile".

nevasta_lui_firicel.jpg

Liliana Mocanu o interpretează în “Las Fierbinţi” pe soţia lui Firicel (Cuzin Toma).

Însă de când o joacă pe soția lui Firicel (Toma Cuzin) din "Las Fierbinți" este și mai iubită și asaltată de oameni pe stardă. Și o iubesc și vecinii, căci pe 22 mai, la miezul nopții, când se pregătea să doarmă, aceștia au venit, în complicitate cu fiica sa, Ana, să-i ureze la mulți ani și să-i cânte de ziua ei.

liliana-mocanu-sotie-firicel-las-fierbinti.jpg

Interpreta nevestei lui Firicel (Toma Cuzin), din celebrul serial “Las Fierbinţi”, este actriţă la Teatrul “Constantin Tănase”

"Am fost surprinsă și fericită pentru că am oameni frumoși care se gândesc la mine. M-au surprins plăcut, eu eram îmbrăcată de culcare", ne-a povestit actrița, care a împlinit 51 de ani. Ea a mai avut parte și de o surpriză din partea fiicei ei, de 13 ani. Puștoaica i-a pregătit un cadou, dar ca sărbătorita să ajungă la acesta, a avut parte de o adevărată provocare, cu 11 întrebări și cu indicii plasate prin apartament.

corina_chiriac_si_liliana_mocanu.jpg

Liliana Mocanu, alături de Corina Chiriac
foto: arhivă personală

Iar într-un final, Liliana Mocanu a ajuns la cadou, împachetat frumos și ascuns sub patul fiicei sale. Era un gadget de ultimă generație. "M-a surprins și toată lumea știe că îmi plac pantofii, însă în cutia aceea era o tabletă pentru mine. N-am mai avut somn după aceste încercări", ne-a povestit actrița, care a fost sunată și de prietrenii de la Iași, București și din restul țării. Iar printre aceste prietene dragi se numără și solista Mirabela Dauer, care vorbește mereu cu ea, Corina Chiriac sau Sanda Ladosi, iar lista poate continuă. Îi urăm și noi toate cele bune și putere de muncă!

Citește și:

Secretele actriţelor din «Las Fierbinţi»

Unde lucrează "soţia" lui Firicel din "Las Fierbinţi". E de nerecunoscut la serviciu!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1