Secretele actriţelor din «Las Fierbinţi»

6-7-vedete-foto-2-4-col.jpg

Dalida, secretara primarului Vasile din serial, este interpretată de Ecaterina Ţugulea; Anca Dumitra o joacă pe Gianina în “Las Fierbinţi”, o fată frumuşică, dar cam superficială

De 12 sezoane, serialul „Las Fierbinţi” are mare succes la PRO TV şi datorită personajelor din distribuţie. Dacă până acum actorii au tot fost în centrul atenţiei, Click! vă oferă lucruri mai puţin ştiute despre simpaticele actriţe Anca Dumitra, Ecaterina Ţugulea, Liliana Mocanu şi Mirela Oprişor.

Serialul momentului la Pro TV este “Las Fierbinţi”, iar sezonul cu numărul 13 va începe în această primăvară, cu noutăţi şi răsturnări de situaţie. De-a lungul timpului, în serial au apărut multe actriţe cunoscute, precum Stela Popescu, Maia Morgenstern sau Oana Pellea, în roluri secundare, însă rolurile principale sunt bătute în cuie pentru patru actriţe care aproape că au ajuns să se confunde cu această producţie. 

Soţia lui Firicel face treabă bună şi pe marele ecran

clipboard01.jpg

Liliana Mocanu o interpretează în “Las Fierbinţi” pe soţia lui Firicel (Cuzin Toma). Aici, alături de Gheorghe Ifrim

 

Liliana Mocanu o interpretează în “Las Fierbinţi” pe soţia lui Firicel (Cuzin Toma), însă nu acesta este rolul ei de referinţă. O puteţi vedea şi la Teatrul de Revistă  “Constantin Tănase”, unde are cuplete pline de umor, dar a jucat şi în filme precum “Margo”, “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” sau “Bacalaureat”. “Când mă văd pe scenă, oamenii îşi dau coate şi spun că sunt din «Las Fierbinţi». Îmi place să interacţionez cu publicul”, spune actriţa pentru Click!. Anul acesta, Liliana Mocanu va avea premiera peliculei “Yet to Rule”, în care joacă alături de colegul Cuzin Toma, de Olimpia Melinte şi Dorotheea Petre. E fericită că se împarte între televiziune, teatru şi film şi se bucură când fanii o recunosc pe stradă.

Gianina: «Nu mi-e frică să joc roluri de proaste»

Anca Dumitra (30 de ani), alias Gianina, a declarat pentru emisiunea “Morning Glory” (Rock FM) că îşi dorea să devină Pamela din celebrul serial Dallas. “Îmi doream de micuţă să devin actriţă. Aveam 4 ani, iar mama îmi spunea că, de fapt, oamenii ăia nu-s chiar ei şi că vieţile lor sunt un pic altfel, că sunt nişte personaje. Nu ştiu ce s-a produs în capul meu, cert e că am spus că vreau să fiu ca Pamela”, a declarat actriţa. Despre personajul ei face declaraţii curajoase: „Nu mi-e frică să joc proaste, sunt actriţă. Toate au farmecul lor, şi proastele, şi deşteptele. Nimic nu e solicitant dacă faci ceea ce-ţi place. M-am angajat la «Teatrul de comedie» la începutul anului trecut, în urma unui concurs. Am trecut printr-un moment penibil când am căzut pe scenă, în «Pescăruşul». Era un copac pe scenă, am căzut în mijlocul scenei de la 2 metri. Era Andi Moisescu în sală şi a crezut că face parte din scenă.
M- am lovit un pic”, a povestit Anca Dumitra, cu umor.

Dalida: «Mă macină dorul de familie»

De când joacă în serialul „Las Fierbinţi”, în rolul Dalidei, secretara primarului, Ecaterina Ţugulea (34 de ani), originară din Republica Moldova, şi-a făcut un nume şi în ţara noastră. Secretara ”şmecheră şi descurcăreaţă” este căsătorită în viaţa reală şi are un băieţel. Puţini ştiu că actriţa vine de la Chişinău şi joacă într-o mulţime de piese de teatru în România, la Teatrul Evreiesc. Prinsă cu filmările pentru serialul de la PRO TV, Ecaterina nu prea mai are timp să meargă acasă, în Republica Moldova. „M-am obişnuit cu viaţa din Bucureşti, am un apartament aici, mulţi prieteni, dar mă macină dorul de familie. Nu cred că aş putea sta în altă ţară, departe de mamă, de fraţi şi de cei opt nepoţei. Ei urmăresc emoţionaţi serialul în fiecare joi. Mă sună şi-mi povestesc ce a fost în acel episod, de parcă eu nu l-aş fi văzut. Orice aş face, lor le place”, a povestit actriţa într-un interviu pentru “Adevarul”. 

Aspirina: «Mă buşea plânsul când mă uitam la serial»

6-7-vedete-foto-3-3-col.jpg

Mirela Oprişor, alias Aspirina, femeia uşoară a satului, a revenit în distribuţia “Las Fierbinţi”, după un an de pauză

 

Mirela Oprisor (44 de ani), alias Aspirina, s-a întors în serial la finalul sezonului trecut, după o pauză de un an. Actriţa n-a revenit singură, ci alături de Mimi Brănescu, scenaristul serialului. Rolul din “Las Fierbinţi” i la scris chiar soţul ei. Mirela Oprişor e actriţă la Teatrul de Comedie din Bucureşti, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “Ion Luca Caragiale” din Capitală în 2000, la clasa profesorului Florin Zamfirescu. E căsătorită cu actorul şi scenaristul Mimi Brănescu şi au împreună o fiică. “Mi-a fost foarte greu cât am fost plecată, nici nu vreau să vorbesc despre acest lucru. Mi-a fost greu şi să mă uit la episoade, să-i văd pe ei. M-am uitat, dar foarte rar, recunosc, pentru că mă buşea plânsul. Dar uneori trebuie să faci şi ce e bine să faci, să nu te gândeşti numai la tine”, a povestit actriţa pentru Click! după ce a revenit la serial.

Loading...
 
 

Citește și

  • Adrian Văncică a devenit celebru cu rolul lui Celentano din "Las Fierbinţi", dar a avut de tras la începutul carierei. Actorul de 40 de ani a muncit pe brânci în Coreea de Sud, unde a fost clovn. Nu e singura vedetă din serialul Pro TV care a fost greu încercat însă. Mihai Bobonete, Mirela Oprişor şi Cuzin Toma au avut şi ei meserii la care nimeni nu s-ar fi aşeptat, pe vremea când erau tineri şi la început de drum.

  • Actorul şi scenaristul Adrian Văncică, celebru în special pentru rolul beţivului Celentano, din “Las Fierbinţi” (Pro TV), a avut un trecut încercat. Pentru că înainte să devină vedeta de azi, actorul a pornit de jos, şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

  • Mirela Oprişor a lipsit un an şi jumătate din cel mai popular serial românesc, difuzat de PRO TV. “Mi-a fost dor de «Las Fierbinţi»”, spune cu francheţe, într-un interviu pentru adevarul.ro, actriţa în vârstă de 44 de ani. Aşa cum şi telespectatorilor le-a lipsit Aspirina, personajul la care îşi găseau alinarea bărbaţii mai mult sau mai puţin însuraţi din serial.

  • Veste tristă pentru cei 12.000 de fani care şi-au cumpărat bilete la spectacolul „Stand Up Comedy – Best of 2017, programat pe 18, 19 şi 20 decembrie. Din păcate, Giani are probleme de sănătate, astfel că va lipsi motivat de pe scenă. A promis însă că îşi va lua revanşa, când îşi va încărca bateriile.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1