Lidia Buble, despre nunta cu Răzvan Simion: «Mă văd măritată şi cu copii»

lidia_buble_razvan_simion-nunta.jpg

Lidia Buble a vorbit despre căsătoria cu Răzvan Simion
Foto: Arhivă personală

Lidia Buble a vorbit despre relația sa cu Răzvan Simion, dezvăluind că se vede mireasă peste câțiva ani. Mai mult decât atât, cântăreața a susținut că își dorește să întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, gândindu-se și la copii. Invitată în cadrul unui interviu, Lidia a explicat care este motivul pentru care nu vrea să grăbească, totuși, nunta cu Răzvan Simion pentru moment.

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este din ce în ce mai serioasă, iar admiratorii celor doi se întreabă tot mai des când are loc nunta. Deși Lidia a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de către Răzvan, mai în glumă mai în serios, cuplul nu a făcut încă marele pas.

Invitată la interviurile revistei Viva, Lidia Buble a dezbătut acest subiect, dezvăluind care este motivul pentru care nu simte nevoia momentan să grăbească nunta cu Răzvan Simion. Cântăreața a mărturisit, totuși, că se vede mireasă în câțiva ani și că se gâdește deja și la copii.

lidia-buble-razvan-simion.jpg

Lidia Buble și Răzvan Simion, o relație din ce în ce mai serioasă
Foto: Instagram

Lidia Buble, despre relația cu Răzvan Simion

Lidia a dezvăluit că nu își mai poate imagina viața fără iubitul ei și că încă de la început, când abia se cunoșteau, au simțit că au o conexiune puternică. „Nu îmi mai pot imagina viaţa fără el. Ne completăm foarte bine. Am încredere oarbă în el, ia decizii în locul meu. Noi în primele săptămâni de relaţie ne spuneam că ne cunoaştem de foarte mult timp, parcă în altă viaţă ne-am mai fi cunoscut. (..) S-a întâmplat destul de repede, stăteam singură şi ne-am mutat. Noi am fost foarte buni prieteni. Toate s-au întâmplat natural”, a susținut vedeta pentru sursa anterior menționată.

Motivul pentru care Lidia nu vrea să grăbească nunta cu Răzvan

Răzvan Simion a cerut-o deja în căsătorie pe Lidia în mod neoficial, însă artista a explicat nu se simte pregătită momentan, deși știe că fericitul moment se apropie. Cântăreața a susținut că încă se simte ca un copil de 15 ani și că își dorește să mai „copilărească”

„Vreau, îmi doresc (să fie mireasă n.r). Mă văd măritată şi cu copii. Chiar dacă am 25 de ani, mă văd de 12, cel mult 15. Îmi doresc să am copii, doar că nu simt că este acum momentul. Nu vreau să fac că acum trebuie, şi că toate surorile mele s-au căsătorit. Eu simt lucrurile altfel.

Nu vreau să grăbesc lucrurile. Răzvan îşi doreşte foarte mult copii. Mai mult, doar că nu mă văd acum în postura de mamă. Mai vreau să mai copilăresc puţin. Am fost şi bonă şi tot timpul spuneam atunci că vreau să călătoresc, să văd lumea. Poate peste vreo doi sau trei ani mă văd aşa”, a mai explicat vedeta.

Loading...

Citește și

  • În cadrul unui interviu, Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o are cu copiii lui Răzvan Simion, actualui ei iubit. Cântăreața a dezvăluit care este modul în care se înțelege cu micuții partenerului ei de viață, explicând, de asemenea, și motivul pentru care Răzvan Simion încă nu i-a cunoscut tatăl. Iată declarațiile vedetei!

  • lidia buble

    Lidia Buble (24 de ani) este o artistă de succes care şi-a schimbat treptat imaginea din fată cuminte în cea a unei femei îndrăzneţe. Formează un cuplu alături de prezentatorul Răzvan Simion şi este cât se poate de fericită. Artista îţi surprinde constant prietenii virtuali, iar de această dată a încărcat o imagine care a creat controverse în rândul celora care îi urmăresc activitatea din mediul online.