Lidia Buble, cadouri de lux la 26 de ani! Cum și-a surprins Răzvan Simion iubita, de ziua ei

lidia-buble-razvan-simion-cadouri23.jpg

Ce cadouri a primit Lidia Buble din partea lui Răzvan Simion, de ziua ei
Foto Instagram

Răzvan Simion s-a întrecut pe sine anul acesta la capitolul cadouri! Cu ocazia zilei de naștere a iubitei lui, Lidia Buble, prezentatorul tv și-a arătat dragostea ce i-o poartă cântăreței printr-o surpriză de lux, care cu siguranță îi va menține zâmbetul Lidiei pe față cel puțin întreaga zi de duminică, 9 iunie.

Multe controverse s-au născut, de-a lungul timpului, în jurul poveștii de iubire dintre prezentatorul tv Răzvan Simion și cântăreața Lidia Buble, începând de la mariajul destrămat al moderatorului, până la refuzul părinților Lidiei de a-i cunoaște acesteia partenerul de viață. Totuși, cei doi nu țin cont de „gurile rele” și își trăiesc mai departe amorul, demonstrând, pe zi ce trece, că iubirea dintre ei este una sinceră și de durată.

lidia-buble-razvan-simion-cadouri2.jpg

Răzvan Simion, surpriză de proporții de ziua Lidiei Buble
Foto Instagram

Ce cadouri a primit Lidia Buble din partea lui Răzvan Simion, de ziua ei

Pe lângă declarațiile de dragoste rostite, Răzvan Simion știe cum să-și cucerească în fiecare zi iubita, mai ales când vine vorba de evenimente importante și speciale în viața celor doi, cum ar fi ziua de naștere a artistei. Duminică, 9 iunie, când Lidia a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani, prezentatorul tv mai că a reușit să-i inducă o stare de șoc artistei, când a văzut ce cadouri au așteptat-o în marea zi! Răzvan nu s-a jucat de data aceasta și a scos o avere din buzunar pentru a-și vedea iubita fericită!

lidia-buble-razvan-simion-cadouri1.jpg

Lidia Buble a primit un Mustang și o poșetă marca Dior
Foto Instagram

Lidia este de acum în colo posesoarea unui bolid de lux, un Mustang de culoare roșie, și, dacă vi se pare că bijuteria pe roți era suficientă pentru a marca această zi, Răzvan a plusat seria cadourilor și cu o geantă de firmă, sub semnătura celebrei case de modă Dior, care poartă inscripționat și numele cântăreței. Se pare că acest cadou nu a fost deloc ales la întâmplare, fiind o dorință mai veche de-a Lidiei, care va putea conduce de acum în colo mașina visurilor ei.

Mașina costă 30.000 de euro

Matinalul” Antena 1 i-a cumpărat un bolid de lux, care costă cât o garsonieră în București. Este vorba despre o mașină Ford Mustang GT Fastback Coupe, roșie ca focul, a cărei valoare depășește lesne 30.000 de euro. 

lidia-buble-razvan-simion-cadouri3.jpg

Cântăreața s-a lăudat și pe rețelele de socializare
Foto Instagram

„Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte...te iubesc! Plââââââng!”, a scris Lidia Buble în mediul online, în dreptul câtorva imagini în care apare alături de noile „achiziții”, dar și de cel care s-a străduit să facă această zi de naștere a cântăreței una de care își va aminti, cu siguranță, mult timp de acum în colo.

În vara lui 2015 au apărut primele ştiri despre despărţirea lui Răzvan Simion de femeia cu care are doi copii, iar vestea că se iubeşte cu Lidia Buble a căzut ca o bombă în showbiz. Cei doi s-au mutat împreună, iar în vara lui 2016 Răzvan a devenit un bărbat liber şi în acte. De atunci, cei doi se luptă cu valul de antipatie din mediul online, pentru că sunt mulți oameni care nu-i pot ierta Lidiei această relație. De asemenea, nici părinții Lidiei nu și-au dorit să-i cunoască acesteia partenerul.

 

Loading...
 
 

Citește și