Lavinia Pârva a născut un băiețel. Ștefan Bănică a dat vestea cea mare. Ce nume va avea bebelușul

lavinia-parva-copil.jpg

lavinia parva portret
Lavinia Pârva a născut joi, 16 mai, un băiețel perfect sănătos
foto: Click!

Lavinia Pârva a născut joi, 16 mai, un băiețel perfect sănătos. Ștefan Bănică Jr a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook. Tot el a anunțat numele bebelușului: Alexandru.

”Sunt fericit pentru că avenit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia fiind programată să nască luna viitoare. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Ștefan Bănică: ”Mă văd schimbând scutece”

Artistul era nerăbdător să-și cunoască fiul cel mic. „Am emoţii pentru că voi deveni tătic din nou. Nu am habar cum o să fiu ca tată pentru a treia oară. Nu are sens să trăieşti în viitor. La începutul verii va naşte Lavinia. Mă văd schimbând scutece, am mai schimbat scutece, dar să nu mă consideraţi scutecel şef. Sunt un om obişnuit. Sunt un om împlinit”, a declarat în urmă cu ceva vreme Ştefan Bănică Jr. la Antena Stars.

Ca și în cazul celorlalți moștenitori ai săi, Ștefan a anunțat că va deveni tată tot în cadrul unui concert. Mai precis, de Crăciun, la Sala Palatului! Ștefan și Lavinia, actuala sa soție, se iubesc din anul 2011, iar în 2017 s-au căsătorit în secret.

 

Citește și:

Povestea emoționantă a numelui ales de Ștefan Bănică pentru fiul lui

Poze rare cu Ştefan Bănică sărutându-şi soţia. Ce tandru e cu graviduţa Lavinia

Ștefan Bănică, extrem de grijuliu cu soția gravidă! Iată cum i-am surprins

Loading...

Citește și

  • stefan banica videoclip nou pana la cer

    Despre Radu, fiul de 16 ani a lui Ştefan Bănică jr. cu Camelia Constantinescu s-a spus de multe ori că este copia fidelă a tatălui său celebru, pe vremea când acesta juca în Liceenii . În curând toată lumea va putea să facă această comparaţie, pentru că adolescentul este protagonistul videoclipului "Până la cer" pe care artistul a anunţat că îl va lansa săptămâna viitoare.

  • lavinia parva maldive vacanta

    A început sezonul vacanţelor exotice pentru artiştii noştri, iar Ştefan Bănică jr. şi soţia nu au ratat nici ei o escapadă la căldurică. Însărcinată în al doilea trimestru, Lavinia Pârva a profitat că a trecut de momentele grele de încept şi se relaxează la plajă. Vestea sarcinii a fost dată de artist fix în urmă cu o lună pe scena Sălii Palatului, de ziua fiicei lui Violeta, fetiţa pe care o are din mariajul cu Andreea Marin.