Ce relaţie au Ştefan Bănică şi fiul lui, atunci când nu apar la TV. Uite cum i-am surprins!

fiulmare.jpg

Juniorul este copia șarmantă a lui Bănică în ”Liceenii”
Fotografii: Mihai Ionescu

Are 51 de ani şi urmează să devină tătic a treia oară peste doar trei luni şi jumătate. Dincolo de satisfacţia pe care o are în plan profesional, Ştefan Bănică se poate considera un tată absolut norocos. Violeta şi Ştefan nu doar că îi moştenesc talentul, însă îi seamănă perfect şi sunt doi copii splendizi! Fotoreporterii Click! i-au surprins de curând.

Divorţurile nu i-au pus beţe în roate lui Ştefan Bănică în relaţia cu copiii săi. Artistul a reuşit să fie un tată exemplar pentru băiatul său, Radu Ştefan, şi pentru Violeta.

fata787.jpg

Violeta
Violeta este rodul iubirii cu Andreea Marin

 

Nu doar că s-a implicat în educaţia lor şi a fost omniprezent în vieţile acestora, însă a reuşit să le insufle şi dragostea pentru muzică şi pentru scenă. Radu Ştefan a împlinit pe 7 februarie vârsta de 17 ani şi îi seamănă la indigo lui Bănică.

stefan_banica_radu.jpg

stefan banica baiat
Ștefan Bănică și fiul său s-au amuzat împreună
Foto: Mihai Ionescu

 

Aceeaşi pieptănătură pe care o avea tatăl său din ”Liceeni” şi până în prezent,  aceeaşi ochi de un albastru imaculat, buze perfect conturate şi o alură de rocker misterios, aşa că nu e de mirare că Ştefănuţ a fost ales Mister Boboc la balul din liceul ”Jean Monet”, la care studiază. Pe lângă aceste trăsături fizice, adolescentul s-a ales şi cu talentul actoricesc al celebrului său părinte şi, bineînţeles, şi al regretatului său bunic.

fiulmare.jpg

Juniorul este copia șarmantă a lui Bănică în ”Liceenii”
Fotografii: Mihai Ionescu

 

Ştefănuţ a debutat deja ca actor pe scena ”Teatrului de Comedie” din Bucureşti, în spectacolul ”Totul în grădină”, joacă şi în filme, şi a apărut pentru a treia oară în videoclipul tatălui său, intitulat ”Până la cer”. Iată că spre deosebire de alţi tineri, el a ajuns să îşi câştige singur banii de buzunar.

 

Fotoreporterii Click!  l-au surprins de curând pe Ştefan Banică împreună cu fiul său, în timp ce se pregăteau să plece de la o emisiune la Antena 1. Are are acelaşi stil vestimentar ca Bănică şi arată ca un rock star în geacă de piele, tricou alb şi blugi mulaţi.

 

iesire878.jpg

Muzicianul și-a lansat piesa ”Până la cer”, în videoclipul căreia joacă fiul său

După cum se poate vedea, el şi-a depăşit la înălţime tatăl. Unde mai pui că Ştefan şi fiul său se înţeleg de minune: la ieşirea din clădirea, au zăbovit câteva minute, timp în care adolescentul i-a arătat ceva pe telefon tatălui său, iar cei doi au râs copios.  După emisiune, bărbaţii Bănică au plecat acasă, iar capul familiei a gonit ca de obicei pe şinele de tramvai. Acest ”talent” ar trebui să nu fie ”moştenit” de fiul său!

marin34.jpg

Violeta, o adevărată domnișorică

 

Violeta, fata pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin, a împlinit în decembrie 11 ani şi este în clasa a VI-a la un liceu de elită, cu predare în limba engleză. Micuţa are ochii tatălui său şi moşteneşte de la mama ei cochetăria. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe micuţă alături de mama ei şi de logodnicul acesteia. Arăta ca o adevărată domnişoară într-o fustă cloş accesorizată cu poşetă şi balerini.   

Lavinia va naște la începutul verii

lavinia778.jpg

Cântăreaţa este însărcinată în luna a șasea

 

Ștefan Bănică va deveni din nou tătic peste trei luni și jumătate. Ca și în cazul celorlalți moștenitori ai săi, artristul a anunțat că va deveni tată tot în cadrul unui concert. Mai precis, de Crăciun, la Sala Palatului! Ștefan și Lavinia, actuala sa soție, se iubesc din anul 2011, iar în 2017 s-au căsătorit în secret. Acum, solista brunetă este însărcinată și urmează să nască la finalul lui mai, începutul lunii iunie primul ei copil, și al treilea pentru Bănică.

Loading...

Citește și

  • stefan banica videoclip nou pana la cer

    Despre Radu, fiul de 16 ani a lui Ştefan Bănică jr. cu Camelia Constantinescu s-a spus de multe ori că este copia fidelă a tatălui său celebru, pe vremea când acesta juca în Liceenii . În curând toată lumea va putea să facă această comparaţie, pentru că adolescentul este protagonistul videoclipului "Până la cer" pe care artistul a anunţat că îl va lansa săptămâna viitoare.

  • Ştefan Bănică (51 de ani) va fi tătic pentru a treia oară şi, chiar dacă are experienţă, emoţiile venirii pe lume a bebeluşului rămân aceleaşi. Asta cu atât mai mult cu cât el şi soţia lui s-au chinuit ani întregi să devină părinţi. Lavinia este răsfăţată de Ştefan ca o prinţesă, iar ea radiază de fericire. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist, în faţa casei, într-o fază de ”Cascadorii râsului”, el chinuindu-se să-şi parcheze bolidul în garaj.