Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune despre bărbații cu care a fost

laurette-attindehou.jpg

Laurette Atindehou

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Laurette Attindehou este, de departe, una dintre cele mai dorite femei din showbiz. De-a lungul timpului, mulatra a avut relații cu bărbați celebri și a recunoscut că-i plac luxul și, mai ales, milionarii. Invitată în emisiunea "Teo Show", mulatra, care este o femeie liberă de când a divorțat de omul de afaceri Ciprian Nistor, a vorbit despre iubiții săi de până acum, făcând declarații suprinzătoare.

„Unii dintre iubiții mei aveau milioane de euro, dar pot să-i număr pe degete. Cel mai bogat iubit al meu este unul din cei mai bogați români din lume. Era si generos, mi-a dat cadouri. Și soțul meu mi-a dat o sumă mare, atunci când mi-am achiziționat casa”, a dezvăluit mulatra la Teo Show. Divorțul dintre Laurette și omul de afaceri Ciprian Nistor a fost unul cu scandal. Acesta a acuzat-o pe mulatră că l-ar fi înșețat cât el îi ispășea pedeapsa în închisoare. „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a mai spus Laurette la "Teo Show", de la Kanal D.

„Tata m-a dezamăgit cel mai tare că m-a părăsit”

Deși dorită și adulată de mulți bărbați, mulatra spune că a fost toată viața ei dezamăgită de aceștia. „Cea mai mare dezamăgire a fost tata pentru că m-a părăsit. Și l-am văzut după 27 ani. Apoi Mihai, tatăl Serenei, care la fel ne-a părăsit. E geru pentru că mi-am dorit ca Serena să crească alături de un tată”, a adăugat Laurette.

Citește și:

VIDEO Ce gest a făcut din nou Ion Țiriac pentru Laurette. Poze și declarații exclusive

Laurette: «Mie îmi plac milionarii, poate găsesc unul și în SUA, că pe aștia de aici i-am cam avut»

EXCLUSIV Laurette: ”Nu mi-am văzut tatăl de 8 ani! Ne așteaptă acolo”. Ce surpriză a primit mama vedetei

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5