EXCLUSIV Laurette: ”Nu mi-am văzut tatăl de 8 ani! Ne așteaptă acolo”. Ce surpriză a primit mama vedetei

laurette_tata.jpg

Laurette și tatăl ei, Christian Attindehou
foto: PRO TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Laurette Attindehou (37 de ani) și tatăl ei, Christian Attindehou, sunt departe unul de celălalt, dar chiar și așa, frumoasa vedetă și părintele său au o relație extrem de puternică și vorbesc foarte des. Chiar dacă părinții săi s-au separat pe când mulatra avea doar trei luni, între ei a rămas o relație frumoasă.

Zilele trecute, mama vedetei, Cornelia, a suferit o operație de cataractă, prilej cu care Laurette s-a gândit să-i ridice moralul, sunându-l pe tatăl ei, care locuiește în tocmai Benin (Africa). Mulatra a făcut declarații, în premieră pentru Click!, despre invitația pe care a primit-o să meargă să-și vadă tatăl, cu prima ocazie.

„De aproape 8 ani nu ne-am mai văzut. Există șansa să ne vedem, am vorbit cu el despre asta. El ne așteaptă acolo sau, dacă nu se va putea, vrea să vină el din nou în România. Vorbim destul de des, ca să zic așa. Acum am vorbit că s-a operat mama la ochi și am vrut să-i fac o surpriză, să vorbească cu tata ca să o încurajeze. Am operat-o de cataractă, era într-un stadiu avansat boala”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru Click!

laaurette_mama-fiica_serena.jpg

Laurette, mama și fiica ei
foto: Facebook

Mulatra a trecut prin momente dificile cu mama ei, care s-a bucurat atunci când a auzit la telefon vocea bărbatului iubit. ”Au râs, au glumit și au depănat amintiri, dar un singur lucru am înțeles: că ei chiar s-au iubit sincer și fără interes. Am înțeles că a fost dragoste mare și m-am născut dintr-o iubire mare. Recunosc că am plâns, dar în același timp încercam să fiu pozitivă și să râd împreună cu ei, chiar dacă m-a trecut un amestec de sentimente”, a declarat Laurette, emoționată, pe Instagram.

Laurette și-a cunoscut tatăl la 27 de ani

Povestea de viață a lui Laurette Attindehou este una parcă desprinsă din filme. Vedeta și-a cunoscut tatăl, pe Christian Attindehou, abia când avea 27 de ani. Originar din Benin, bărbatul a plecat din România când Laurette avea doar trei luni. Christian Attindehou, tatăl lui Laurette, a venit în România în urmă cu foarte mulți ani, la studii. Bărbatul primise atunci o bursă. Tatăl lui Laurette a studiat un an la Facultatea de Filologie din Cluj, iar mai apoi s-a mutat în București, la Academia de Studii Economice. În București, a cunoscut-o și pe Cornelia, mama lui Laurette. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și au fost împreună o bună bucată de vreme. După ce a terminat studiile, tatăl lui Laurette a decis să se întoarcă în țara sa natală, promițându-i iubitei că o va lua și pe ea acolo. Nu s-a întâmplat asta, iar cei doi s-au despărțit. Au trecut mulți ani de atunci, iar Laurette a reușit să-și cunoască tatăl abia la vârsta de 27 de ani.

Tatăl lui Laurette mai are 3 copii în Benin

Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă, iar Laurette și părintele său au petrecut atunci zece zile împreună. Cătălin Măruţă i-a făcut modelului o "surpriză, surpriză", care ar fi făcut-o invidioasă şi pe Andreea Marin, şi l-a adus pe bărbat în platoul emisiunii. "Nu l-am văzut niciodată. Doar în fotografii. Prima fotografie am văzut-o acum cinci ani, iar altele le-am văzut pe Facebook. Am simţit lipsa tatălui meu. Mamei mele i-a fost foarte greu să ne crească singură. Vreau să îi mulţumesc mamei mele şi să îi spun că o iubesc. Chiar dacă am mai supărat-o uneori, o iubesc", a adăugat Laurette, cu ochii în lacrimi. Laurette a vrut să meargă să-și vadă tatăl de mai multe ori, dar nu şi-a permis, acesta locuind în Africa. Tatăl ei şi-a refăcut viaţa în Benin unde are alți trei copii.

Citește și:

Viaţă trasă la indigo! Majda şi Laurette, părăsite de taţi în copilărie

Laurette are o soră studentă în India. Seamănă cu vedeta?

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5