Laurette a încălcat restricțiile și a chefuit de ziua ei: ”Am petrecut cu lăutari"

laurette-dan_bittman-petrecere.jpg

Laurette nu a ratat o poză cu Dan Bittman, aflat și el în același local
foto: arhivă personală

Laurette Attindehou a uitat de măsurile anti-Covid și s-a distrat la sfârșitul lui 2020, când a ținut-o tot într-o petrecere. A fost ziua ei pe 28 decembrie, așa că a organizat un chef restrâns, cu prieteni apropiați, la o terasă de fițe. Invitații au chefuit fără măști și fără distanțare. În poze apare și Dan Bittman, un client vechi al acelui local.

„De ziua mea nu am chemat decât prieteni apropiați și au venit toți. Oana Lis nu a venit, dar am înțeles de ce. E foarte precaută pentru sănătatea domnului Lis”, a declarat Laurette (37 de ani) pentru Click!. ”Am petrecut cu lăutari. Păi ce, credeți că sunt singura care face chefuri cu lăutari? La câte petreceri am fost eu până acum, cu toată pandemia".

"Au fost niște lăutari, nu cunoscuți, dar au cântat super frumos. Am primit multe flori, adidași, costume de firmă, bijuterii, parfumuri. Important e că au fost lângă mine prietenii mei”, ne-a mai declarat Laurette. În fotografii apare și Dan Bittman, un client vechi al acelui local, unde solistul de la Holograf a și fost surprins în timpul unui concert ad-hoc.

laurette.png

Laurette a împlinit 37 de ani
foto: Instagram

Laurette neagă relația cu fotbalistul lui Dinamo: ”Nu sunt cu Magaye Gueye, are relație!”

Dacă de Crăciun mulatra a stat cu fiica ei, Serena, și cu mama ei, de Revelion Laurette a petrecut din nou la un restaurant din București și tot cu prietenii, mulatra fiind liberă ca pasărea cerului. „De Crăciun, mama a fost la mine. Apoi Serena a mers la mama în vacanță, așa că eu am fost liberă. Nu am iubit, așa cum se scrie. Sper ca noul an să-mi aducă și mie unul. Frumos, bogat și fidel”, ne-a mai spus Laurette.

semnatura-dinamo.jpg

Magaye Gueye, atacant Dinamo

În ultima vreme, presa sportivă a cuplat-o pe mulatră cu fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye. ”Nu suntem iubiți, suntem doar prieteni. El are o relație”, ne-a declarat mulatra, în exclusivitate.

Petrecerile sunt interzise în pandemie

Potrivit legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, constituie contravenție desfășurarea de către organizatori a unor mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri, în spații deschise, ori a unor întruniri de natura activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spații închise, cu nerespectarea măsurilor stabilite conform art. 5 alin. (3) lit. a) și se sancționează cu amenzi de la 2.000 lei la 10.000 lei.

Citește și:

EXCLUSIV Adevărul despre cântarea de sâmbătă, a lui Bittman. Terasa din Herăstrău, amendată cu 22.000 de lei

Laurette aruncă bomba: „Toți bărbații pe care i-am avut s-au întors până la urmă la mine”

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1