Laurette aruncă bomba: „Toți bărbații pe care i-am avut s-au întors până la urmă la mine”

laurette.jpg

Laurette
Laurette, una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz
Foto: Arhiva personală

Frumoasa mulatră pare conștientă de atuurile ei și, deși are la activ un divorț, o despărțire de tatăl fetiței ei și o relație misterioasă cu cel mai bogat roman , Ion Țiriac, Laurette Atindehou are curaj să facă o afirmație care lasă loc de interpretări: “Toți bărbații pe care i-am avut s-au întors până la urmă la mine”. Cine suntem noi să o contrazicem?

Cu o relație de 5 ani eșuată și cu un mariaj sfârșit în doar 10 luni, Laurette Attindehou (35 de ani) așteaptă să simtă din nou fiorii dragostei. Mulatra a rămas, vrând-nevrând, în relații amicale cu foștii ei parteneri. ”Cu fostul soț (n.r. Ciprian Nistor) mă am bine, cu Mihai (n.r. Mihai Ștefan, tatăl fetiței ei) trebuie să mă înțeleg de dragul fetiței mele, nu am încotro. Se ocupa de ea în ultima vreme, sunt obligată să dau nas în nas cu el. Important e să fie Serena fericită. Oricum, toți bărbații mei de până acum s-au întors, mai devreme sau mai târziu, la mine”, a declarat Laurette pentru click.ro. Laurette Attindehou și Mihai Ștefan au împreună o fetiță, pe Serena, în vârstă de aproape 8 ani.

De Ciprian Nistor a divorțat în iunie 2018, după aproape un an și 4 luni de mariaj. Cei doi au făcut cununia civilă în penitenciarul Jilava, acolo unde, la vremea aceea, afaceristul ispășea o pedeapsă pentru evaziune fiscală. Ulterior, Ciprian Nistor a fost mutat la Cluj, la Gherla, unde își continuă condamnarea de 15 ani. În vara lui 2016, Laurette a fost fotografiată de Click! la plajă, în Mamaia, în compania magnatului Ion Țiriac. Nu a vorbit niciodată răspicat despre relația dintre ei, însă știrea a creat multă vâlvă la vremea respectivă.

laurette-mamaia-plaja-2018.jpg

Laurette sexy la plaja mamaia 2018
Laurette, o prezență sexy în fiecare sezon estival
Foto: Mihai Ionescu

Laurette își scoate silicoanele după ce trece vara

Vrea să le dea jos și nu prea! Laurette Attindehou nu se îndură să renunțe la silicoanele de 1 kilogram, care-i dau dureri mari la coloană. La ultimul consult, medicul a sfătuit-o pe mulatră să se opereze de urgență, ea având dureri mari la sânul stâng, dar și la coloană. Plus că implanturile sunt vechi de trei ani. Laurette amână însă operația până la toamnă. “Nu pot să fac operația acum! M-ar scoate pe tușă o lună, că trebuie să stau să mă recuperez cu bustiera. Deci adio vacanțe la malul mării. Cum să nu merg eu să-mi arăt sânii la plajă? O s-o fac la toamnă!”, ne-a declarat mulatra.
Prin urmare, e ultima vară în care Laurette va defila cu implanturile de 1 kilogram pe plaja de la Mamaia. După operația din toamnă, vedeta vrea să stea fără silicoane doi ani. Asta dacă rezistă!

Citește și:

Ion Țiriac, cu bodyguarzii la mare! Cine e femeia-surpriză de lângă el

Adevăratul motiv pentru care Laurette trebuie să-şi scoată silicoanele! "Nu am avut minte"

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1