Soţul lui Laurette, violent în pușcărie! Pedeapsă aspră pentru Ciprian Nistor

2-3-neatza-1-4col.jpg

Laurette şi Ciprian s-au căsătorit în puşcărie, în februarie 2017

Veste şoc pentru Laurette! Ciprian Nistor a fost mutat în penitenciarul Gherla, din Cluj, după ce în iulie a avut o dispută violentă cu şefii Penitenciarului Jilava unde era închis. Mai mult, bărbatul s-a ales cu o pedeapsă serioasă din cauza comportamentului agresiv, fiind mutat la regim închis.

Numai ghinioane pe capul lui Laurette Atindehou (33 de ani)! După ce a scăpat de iubitul violent, iată că actualul soţ nu este nici pe departe vreun sfânt, iar acest lucru i-a fost dovedit mulatrei la numai şase luni de la căsătorie. Cununia civilă a avut loc pe 21 februarie, în Penitenciarul Jilava, acolo unde afaceristul Ciprian Nistor (35 de ani) îşi ispăşea pedeapsa. Aparent calm, timişoreanului i s-au aprins beculeţele după ce în iulie magistraţii i-au dat o veste groaznică. Mai precis, l-au trimis 15 ani după gratii, i-au confiscat peste 2 milioane de lei şi i-au blocat un cont bancar deschis pe numele mamei sale, în care se afla suma de 732.800 de lei, adică 160.000 de euro.

2-3-neatza-2-3col.jpg

Ciprian Nistor a fost încarcerat în 2009 pentru evaziune fiscală

 

Nistor spera să iasă anul viitor şi chiar îşi planifica o nuntă fastuoasă cu sexoasa mulatră, dar iată că oamenii legii i-au stricat planurile. Nervos din cale afară că nu se poate bucura de libertate alături de proaspăta nevastă, afaceristul a devenit agresiv, s-a certat la cuţite şi chiar a avut o altercaţie serioasă cu cei din conducerea penitenciarului Jilava. Toată scena ar fi avut loc în urmă cu o lună şi jumătate. ”Este adevărat ce s-a întâmplat. Ciprian  s-a certat cu lumea şi a făcut scandal mare cu cei de la penitenciar. L-au mutat la Cluj, iar Laurette este foarte supărată pentru ce a făcut el. E un tip recalcitrant şi problematic”, au spus surse din preajma afaceristului.

2-3-neatza-3-3col-gherla.jpg

Aşa arată camera intimă de la Penitenciarul Gherla, unde se vor întâlni de acum cei doi soţi

 

Pentru fapta sa, şefii l-au pedepsit fără să stea pe gânduri şi l-au trimis să-şi ispăşească anii de detenţie în penitenciarul Gherla. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, soţului lui Laurette i s-a schimbat şi regimul, adică de la regim semideschis, a primit regim închis. Un regim destul de dur care presupune respectarea unor reguli. În primul rând, deţinuţii sunt supravegheaţi tot timpul prin mijloace tehnice sau direct chiar şi în timpul muncii prestate în interiorul închisorii, uşa celulei va fi în permanenţă închisă şi cel mai rău nu se mai bucură de atâtea vizite ca înainte.

A făcut accident la semafor

2-3-neatza-4-3col.jpg

Rolls Royce-ul lui Laurette a lovit chiar o maşină de poliţie

 

Laurette a fost protagonista unui incident în trafic, care din fericire pentru ea nu s-a încheiat la secţie. Joi dimineaţă, mulatra a pornit mai repede de la semafor şi într-un moment de neatenţie l-a “împins” pe şoferul din faţa ei, care se afla la volanul unei maşini de poliţie. Cei doi au schimbat poliţele de asigurări pentru reparaţii. Contactată de Click!, Laurette a confirmat incidentul din trafic şi a subliniat că totul s-a încheiat pe cale amiabilă. Mulatra a fost norocoasă şi asta pentru că nu au existat victime. Ea spune că se grăbea pentru că trebuia să ajungă la un salon de înfrumuseţare şi la filmări. Ulterior, vedeta s-a reîntâlnit cu organele de poliţie pentru a semna înţelegerea pentru reparaţii.

Laurette s-a măritat în puşcărie

2-3-neatza-5-1col-laurette-fetita.jpg

Laurette are o fetiţă cu fostul ei iubit

 

Fotomodelul s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor a devenit toxică şi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014 l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care avea să-i devină soţ trei ani mai târziu. Astfel, pe 21 februarie 2017 viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde este închis afaceristul acuzat de evaziune fiscală.

Loading...

Citește și

  • laurette incident trafic

    Laurette a fost protagonista unui incident în trafic, care din fericire pentru ea nu s-a încheiat la secţie. Joi dimineaţă, mulatra a pornit mai repede de la semafor şi într-un moment de neatenţie l-a "împins" pe şoferul din faţa ei, care se afla la volanulul unei maşini de poliţie. Cei doi au schimbat poliţele de asigurări pentru reparaţii.

  • E nevastă mai mult în acte decât în pat, asta pentru că soţul ei este încarcerat, iar partidele de amor sunt porţionate prin lege. Cu toate acestea, Laurette ştie să întreţină focul iubirii, iar partenerul ei, Ciprian Nistor, se revanşează şi el cum poate.

  • laurette

    Asemenea tuturor vedetelor de la noi care se respectă, Laurette a dat și ea o fugă în weekend la mare. Frumoasa mulatră, proaspăt căsătorită cu un om de afaceri aflat în pușcărie, n-a părut însă prea veselă pe plajă. A vorbit tot timpul la telefon și n-a renunțat la rochia albă deși în jurul ei toată lumea era în costum de baie.

  • Mare e grădina Domnului! În ultima zi a lunii ianuarie Laurette Atindehou a anunţat că se mărită. Nu cu un bărbat oarecare, ci cu Ciprian Nistor, un afacerist timişorean condamnat la zece ani de închisoare pentru o evaziune de 3 milioane de euro. Evenimentul va avea loc peste zece zile în Penitenciarul Giurgiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1