Laurette, bătută într-un hotel din Centrul Vechi! A ajuns la poliție plină de vânătăi!

laurette-in-bluza-plasa.jpg

laurette in bluza
Laurette a fost agresată de un bărbat, în camera unui hotel din Centrul Vechi
Sursă foto: Arhivă personală/Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Laurette Attindehou (37 de ani) este în stare de șoc! Marți seara, fotomodelul a dat cu subsemnatul la Poliție după ce, în jurul orelor 21.30, a avut un incident la un hotel de lângă Banca Națională.

Administratorul a auzit țipete de femeie răzbătând dintr-o cameră a hotelului și a chemat Poliția. În camera respectivă se afla Laurette cu un domn, între cei doi având loc o bătaie în toată puterea cuvântului. Hotelul de trei stele, unde s-a petrecut incidentul, este o clădire veche situată pe Lipscani.

Alertați de administratorul imobilului, Polițiștii de la secția 10 au ajuns la fața locului la ora 21.30 și i-au condus pe cei doi scandalagii la secție pentru declarații. Respectivul bărbat prezenta echimoze la gură și un dinte lipsă, iar Laurette avea vânătăi pe tot corpul.

Laurette nu a vrut să facă nici un fel de declarații pe marginea incidentului violent petrecut la hotel, declarând că este încă în stare de șoc.În schimb, Vlad Hosu , avocatul lui Laurette Attindehou, a trimis un comunicat de presă referitor la incidentul de marți seară.

“În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. În prezent eu și clienta mea ne gândim dacă vom depune plângere penală. Semnele agresiunii de pe corpul Laurettei sunt ușoare”, se arată în comunicatul avocatului lui Laurette. Acesta a precizat ca imediat după incident, a mers cu clienta lui la Poliție și apoi la INML.” Nu se știe motivul care a generat această agresiune. A fost un atac spontan, care a luat-o prin surprindere. Am fost cu ea la Poliție marți seară. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți. Sângele care se vedea pe persoana de sex masculin era al lui Laurette. A fost o violență destul de gravă. Psihic este destul de grav. Mai sunt alte persoane care au sunat la 112 și care au fost alertate de strigătele lui Laurette. Vrem să analizăm o altă încadrare puțin mai gravă decât cea de agresiune. Marți noapte ne-am prezentat la INML, azi vom merge din nou”, a mai declarat avocatul lui Laurette, la Xtra Night Show.

Citește și: 

Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune despre bărbații cu care a fost

VIDEO Ce gest a făcut din nou Ion Țiriac pentru Laurette. Poze și declarații exclusive

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Laurette Attindehou este, de departe, una dintre cele mai dorite femei din showbiz. De-a lungul timpului, mulatra a avut relații cu bărbați celebri și a recunoscut că-i plac luxul și, mai ales, milionarii. Invitată în emisiunea "Teo Show", mulatra, care este o femeie liberă de când a divorțat de omul de afaceri Ciprian Nistor, a vorbit despre iubiții săi de până acum, făcând declarații suprinzătoare.

  • Laurete Attindehou (37 de ani) are lipici a milionari! Vedeta a reușit să-i intre în grații magnatului Ion Țiriac încă de pe vremea când au fost surprinși făcând plajă împreună, la Mamaia, în vara lui 2016. De atunci, Laurette este răsfățată de Ion Țiriac cu mașini din parcul lui auto, pe care i le dă ori să le conducă, ori să se folosească de ele cu diverse ocazii, cum ar fi filmările pentru videoclipuri sau ședințe foto la care participă mulatra.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5