Ion Țiriac, cu bodyguarzii la mare! Cine e femeia-surpriză de lângă el

ion tiriac 5.png

ion tiriac mamaia
Ion Țiriac, într-una din rarele lui apariții la malul Mării Negre
foto: Mihai Ionescu

Asta da, apariție pe litoralul românesc! Nu în fiecare zi îl vezi pe Țiriac senior la plajă. Mai mult, nu în fiecare zi îl vezi pe Ion Țiriac (77 de ani) la Mamaia împreună cu o femeie. Tânără, suplă, mulatră și una din vedetele preferate ale presei tabloide din România.

Canicula de la sfârșitul săptămânii trecute l-a convins pe Ion Țiriac să lase în urmă Bucureștiul, cu destinația litoralul românesc. Pasionat de muncă, sobru peste poate, omul de afaceri nu prea este văzut în ipostaze degajate în public. Tocmai de aceea imaginile cu Ion Țiriac în bermude, făcând pluta sub privirile atente ale bodyguarzilor sunt atât de speciale.

Iar când lângă miliardar își mai face apariția și o femeie tânără, frumoasă, siliconată, care îi dă replica toată numai un zâmbet, imaginile capătă valoare de document.

Ion Țiriac s-a răcorit weekend-ul trecut pe o plajă de fițe din Mamaia, cot la cot cu câteva mii de români care au căutat să scape de canicula din orașe la malul Mării Negre.

Responsabil, omul de afaceri și-a făcut apariția pe plajă dis-de-dimineață, ca să profite de soarele blând al primelor ore ale zilei. A făcut plajă, a intrat în apă, unde s-a scufundat și a făcut pluta cu entuziasmul unui copil. Totul, sub privirile atente ale bodyguarzilor, care nu l-au slăbit din ochi nicio clipă.

ion tiriac 1.jpg

ion tiriac mamaia
Ion Țiriac a făcut baie sub atenta supraveghere a bodyguarzilor
foto: Mihai Ionescu

 

ion tiriac 2.jpg

ion tiriac mamaia
Un bodyguard l-a însoțit permanent pe Ion Țiriac
foto: Mihai Ionescu

 

După prânz au început mișcările de trupe în jurul șezlongului omului de afaceri. Bodyguarzii au pregătit locul pentru încă o persoană. Spre surpriza tuturor, cea care a venit să-I țină companie lui Ion Țiriac a fost Laurette (32 de ani). Frumoasa mulatră s-a așezat pe un șezlong lângă Țiriac, iar cei doi au conversat relaxați preț de trei ore, fără să se miște.

ion tiriac 3.jpg

ion tiriac mamaia
Ion Țiriac și Laurette s-au întreținut timp de trei ore pe plajă
foto: Mihai Ionescu

 

ion tiriac 4.jpg

ion tiriac mamaia
Ion Țiriac și Laurette s-au întreținut timp de trei ore pe plajă
foto: Mihai Ionescu

 

ion tiriac 4.png

ion tiriac mamaia
Ion Țiriac și Laurette s-au întreținut timp de trei ore pe plajă
foto: Mihai Ionescu

 

La sfârșitul zilei de plajă, Țiriac și Laurette au plecat împreună, cu mașina miliardarului. Bodyguarzii i-au însoțit numai până la mașină.

Ion Țiriac are o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari, cu care ocupă, detașat, primul loc în Top 300 Capital pe 2015. Magnatul are trei copii recunoscuți oficial: Ion Ion (38 de ani), dintr-o relație cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana (17 ani) și Karim (19 ani), dintr-o legătură cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană.

Laurette Attindehou este mama unei fetițe de cinci ani, dintr-o relație cu omul de afaceri Mihai Ștefan. Vedeta s-a despărțit cu scandal de fostul iubit, iar de doi ani își crește singură copilul.

Loading...
 
 

Citește și

 • ion tiriac mamaia

  Imaginile cu Ion Țiriac și Laurette împreună la plajă, la Mamaia, i-au luat prin surprindere pe cei care nu se așteptau să-l vadă pe cel mai bogat român în compania uneia din vedetele preferate ale presei tabloide de la noi. Dacă ne uitam însă în trecutul recent al magnatului, vedem că frumoasa Laurette nu e singura apariție surprinzătoare la brațul lui Țiriac.

 • laurette, copil, iubit

  Nu mai este cale de împăcare între Laurette Attindehou şi cel care i-a fost iubit timp de şase ani, omul de afaceri Mihai Ştefan. Cei doi nu-şi mai vorbesc de două luni, de când s-au despărţit definitiv. Acum se vor bate în instanţă pentru custodia micuţei lor, Serena Luce Maria (3 ani).

 • Bluză roşie, pantaloni la dungă, o geacă sport şi accesorii pe măsura averii. Ion Ţiriac a atras toate privirile celor veniţi, sâmbătă (3 octombrie), să-şi „clătească” ochii cu maşini frumoase la Salonul Auto din Bucureşti. Omul de afaceri şi-a respectat statutul de miliardar şi a purtat la mână un ceas de circa 80.000 de euro.

 • ileana lazariuc familie copii

  Discretă cu viaţa personală, Ileana Lazariuc (34 de ani) îşi ţine familia departe de ochii curioşilor. Frumoasa brunetă este căsătorită cu Ion Ion Ţiriac şi au împreună doi băieţi. Cei patru s-au mutat definitiv în România în urmă cu doi ani, iar între timp Ileana şi-a deschis o mică afacere care îi ţine viu interesul pentru modă.

 • ion tiriac

  Miliardarul Ion Ţiriac a postat pe contul său de facebook o fotografie în care apare alături de vedeta internaţională Nicole Scherzinger.

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • helena antonaccio

  Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1