Laura Stoica ar fi implinit 52 de ani! Lacrimi și lumânări aprinse la mormântul solistei

laura-stoica-cimitir.jpg

laura stoica
Fanii care au iubit-o cu adevărat pe Laura Stoica au pus azi, 10 octombrie, flori și lumânări la mormânt. Dafina este unul dintre ei
foto: Facebook / Dafina Agud

Cântăreața Laura Stoica ar fi împlinit azi, 10 octombrie, o vârstă frumoasă: 52 de ani. O soartă nemiloasă i-a curmat viața mult prea devreme. Pe 9 martie 2006, Laura a murit într-un accident tragic de mașină, alături de iubitul ei, Cristi Mărgescu. Artista era însărcinată. Azi, fanii i-au aprins lumânări și i-au adus flori la mormânt.

Laura Stoica, pe numele ei adevărat Adriana-Laurenția Stoica, a venit pe lume pe 10 octombrie 1967 și a decedat pe 9 martie 2006, la numai 38 de ani, într-un tragic accident de mașină, în care a pierit și iubitul ei, Cristian Mărgescu. Abia își găsise marea dragoste și era și însărcinată pentru prima oară! Însă soarta a avut alte planuri cu ea! Laura se află printre îngeri de mai bine de 13 ani.

Avea o voce specială, iar piesele interpretate de ea sunt și azi preluate de colegi de-ai ei. Melodia ”Un actor grăbit” a rămas în inimile oamenilor drept cea mai cunoscută piesă care le aduce aminte de artistă, apoi ”Focul”, ”Cartierul cântă rock”, ”Mai frumoasă” sau ”Nicio stea”.

Azi, 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 52 de ani. Fanii i-au aprins lumânări la mormântul de la Cimitirul Bellu și i-au pus flori proaspete.

Laura Stoica ar fi împlinit 52 de ani

Laura Stoica a fost logodită cu artistul Cristian Mărgescu, care cântase în trupa Metrock. A murit alături de iubitul ei, care conducea, în timp ce se întorceau de la un spectacol. Pe șoseaua București-Urziceni, la ieșirea din localitatea Sinești, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se aflau Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată. Cei doi artiști au murit pe loc, dar și șoferul de 22 de ani care i-a lovit în plin. Doar tatăl tânărului a scăpat cu niște răni și a fost singurul martor al tragediei, care l-a marcat pentru totdeauna. 

Citește și:

Mama Laurei Stoica: «Am o sută de poze prin toată casa cu ea»

Mama Laurei Stoica, destăinuiri tulburătoare: „Nu îmi doresc să o visez!”

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1