Mama Laurei Stoica: «Am o sută de poze prin toată casa cu ea»

la110-vedetete-3-col-laura-.jpg

2006. Laura Stoica şi logodnicul ei, toboşarul Cristian Mărgescu, au încetat din viaţă în accidentul de maşină. Aceasta este ultima lor fotografie

Laura Stoica, solista care a încetat din viaţă pe 9 martie 2006, în tragicul accident rutier de pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni, a lăsat în urmă multă tristeţe. Mama ei, Elena, este un monument de durere şi susţine că i-au secat lacrimile de cât a jelit-o. Femeia îndoliată a preluat numărul de telefon al Laurei, iar în fiecare colţ al casei are câte o fotografie cu fiica sa.

Laura Stoica, devenită celebră  în 1991, cu ”Un actor grăbit”, piesă care i-a adus ”Premiul de Debut”,  la ”Cerbul de Aur”, avea doar 38 de ani când inima ei a încetat să mai bată. În fatidica zi de 9 martie 2006, după un concert susţinut la Urziceni, solista şi iubitul ei, toboşarul Cristian Mărgescu, au pornit spre Bucureşti.

la210-vedetete-1-col-cap-ma.jpg

Elena Stoica, mama solistei care a murit în urmă cu 11 ani într-un accident de maşină, şi-a transformat casa în altar, pentru a-şi mai alina suferinţa

Erau fericiţi, recitalul fusese impecabil, în plus de-abia aşteaptau să devină părinţi, Laura fiind însărcintă în luna a treia.

O clipă de neatenţie, din partea unui şofer, care a intrat pe contrasens şi a lovit din plin maşina artiştilor, avea să fie fatală pentru celebrul cuplu. Anii au trecut de la marea tragedie, însă mama Laurei nu se poate împăca deloc cu gândul că fiica ei a părăsit această lume.

Încearcă ­să-şi mai aline durerea cu sutele de fotografii pe care le-a găsit prin albume. Elena Stoica şi-a vărsat amarul, joi, în faţa reporterilor Click!: “Am casa plină de fotografii cu Laura, iar pe unele le ţin în telefon, dar şi în  calculator. În total, sunt peste 100 de poze care îmi amintesc de fiica mea. Pe vremea când trăia, îmi lumina privirea. Nu o prea visez, deşi mă gândesc mereu la ea ”.

Piesele Laurei, precum ”Un actor grăbit”, ”Focul” sau ”Doar tu” continuă să fie ascultate de fani, pe posturile de radio, astfel că Elena Stoica primeşte drepturile de difuzare: “Este şi normal să mai iau nişte bani, din moment ce piesele Laurei se difuzează la radio şi la tv.  Sumele nu sunt însă foarte mari”.

la610-vedetete-2-col-masina.jpg

Maşina Laurei a fost făcută praf de un şofer care a intrat pe contrasens

Dar, aceasta a mai păstrat o amintire de la fiica ei: “Numărul de telefon al Laurei este  acum  al mamei mele. Era cât pe-aci să nu îl mai avem, dar l-am păstrat. Este un număr viu”, a spus Alexandru, fratele regretatei soliste, la Kanal D.

Loading...