Laura Cosoi și fiica ei, Rita, imagine emoționantă în așteptarea celei de-a doua fetițe. Vedeta poate naște oricând

laura_cosoi-fetita.jpg

laura cosoi si fiica ei, rita
Laura Cosoi și Rita au o relație specială
foto: arhivă personală

Laura Cosoi (38 de ani) este mândra mămică a unei fetițe de doi ani și așteaptă cu nerăbdare ca în orice clipă să vină pe lumea cea de-a doua sa fetiță și a soțului ei, Cosmin. Micuța Rița este și ea tare dornică să-și cunoască surioara, dovadă stând și imaginea adorabilă pe care mama ei a împărtășit-o cu prietenii de pe rețelele sociale.

laura-cosoi-rita.jpg

laura cosoi si fiica ei, rita
Rita și Laura, într-o imagine adorabilă și emoționantă
foto: arhivă personală

Cu capul pe burta mamei sale, Rita pare că își îmbrățișează sora cea mică și îi șoptește cuvinte dulci. Laura a surprins momentul emoționant și l-a distribuit pe rețelele sociale, acolo unde admiratorii au copleșit-o cu urări.

Cum a decorat Laura Cosoi camera fetițelor

laura-cosoi-camera-copii2.jpg

patutul din ratan al bebelusului laurei cosoi
Pentru surioara cea mică, Laura a ales un pătuț din ratan
foto: lauracosoi.ro

Deși fetița nou-născută va sta, cel mai probabil, în camera părinților, Laura și Cosmin Curticăpean s-au pregătit și pentru momentul în care Rita și surioara ei vor împărți aceeași cameră, așa că s-au ocupat din timp de mobilare și decorare.

Actrița a folosit materiale naturale, culori deschise și a evitat să aglomereze inutil spațiul. Pentru podea, Laura și partenerul ei au ajuns la o soluție de compromis, o mochetă care să acopere tot spațiul. ”Ca să fiu onestă, e de fapt o soluție de compromis, pentru că mie îmi place mai mult parchetul, fiindcă e mai ușor de întreținut. Ideea cu mocheta a fost mai mult a lui Cosmin și, ca să simtă că a participat și el la acest proces, am facut un compromis”, a dezvăluit Laura pe blogul personal.

Pentru patul Ritei, Laura a renunțat la ideea inițială, a unui ansamblu cu căsuță, și a ales o variantă care să le amintească de Bali, un loc în care cei trei s-au simțit minunat și în acord cu natura.

laura-cosoi-camera-copii4.jpg

camera copiilor laurei cosoi
Laura a pus mochetă în toată camera
foto: lauracosoi.ro

”Am descoperit patul-baldachin, căruia nu i-am rezistat. Prea îmi amintea de vacanța noastră în Bali! Este rezistent, o idee mai mic decât cel pe care l-am avut înainte, are și o protecție, să nu cadă, dar să se și poată da jos atunci când dorește. E foarte practic pentru un copil așa independent ca Rita”, a explicat Laura. 

Pentru sora cea mică, Laura a ales un pătuț din ratan, ușor de nmutat dintr-un loc în altul. ”Salteaua are umplutura din bumbac, iar așternuturile sunt din bumbac organic. La el am atașat și caruselul din lemn cu vietăți marine și cântec de leagăn foarte liniștitor”, a adăugat actrița.

Laura Cosoi are emoții cu naștere în timpul pandemiei

laura_cosoi.jpg

Laura, Cosmin și Rita
Laura, Cosmin și Rita o așteaptă pe mezina familiei
foto: arhivă personală

 

Intrată în a noua lună de sarcină, Laura Cosoi a mărturisit că are emoții în privința nașterii. Nu numai pentru binele său și al micuței ce va veni pe lume, ci și din cauza pandemiei și a regulilor care i-au schimbat planurile. Soțul său nu va putea fi alături de fetele lui la spital.

„Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita... Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore. Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine”, a spus Laura la Pro TV.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1