Cum a amenajat Laura Cosoi camera copiilor. Actrița va deveni mamă pentru a doua oară

laura-cosoi-familie.jpg

laura cosoi sotul ei si fiica lor rita
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni în curând părinți pentru a doua oară
foto: Alex Gâlmeanu

Laura Cosoi (38 de ani) va deveni în curând mamă pentru a doua oară. Însărcinată în luna a noua, tot cu o fetiță, Laura și-a dedicat ultimele zile înainte de a naște decorării camerei copiilor.

Chiar dacă, cel puțin în primele luni, bebelușul va sta mai mult în dormitorul părinților, Laura a ținut neapărat ca sora cea mică să aibă un loc al ei în camera pe care o va folosi deocamdată sora cea mare, Rita (2 ani).

Actrița a folosit materiale naturale, culori deschise și a evitat să aglomereze inutil spațiul. Pentru podea, Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ajuns la o soluție de compromis, o mochetă care să acopere tot spațiul. ”Ca să fiu onestă, e de fapt o soluție de compromis, pentru că mie îmi place mai mult parchetul, fiindcă e mai ușor de întreținut. Ideea cu mocheta a fost mai mult a lui Cosmin și, ca să simtă că a participat și el la acest proces, am facut un compromis”, a dezvăluit Laura pe blogul personal.

laura-cosoi-camera-copii4.jpg

camera copiilor laurei cosoi
Laura a pus mochetă în toată camera și a ales un pat cu baldachin pentru Rita
foto: lauracosoi.ro

 

Pentru patul Ritei, Laura a renunțat la ideea inițială, a unui ansamblu cu căsuță, și a ales o variantă care să le amintească de Bali, un loc în care cei trei s-au simțit minunat și în acord cu natura.

”Am descoperit patul-baldachin, căruia nu i-am rezistat. Prea îmi amintea de vacanța noastră în Bali! Este rezistent, o idee mai mic decât cel pe care l-am avut înainte, are și o protecție, să nu cadă, dar să se și poată da jos atunci când dorește. E foarte practic pentru un copil așa independent ca Rita”, a explicat Laura. 

Pentru sora cea mică, Laura a ales un pătuț din ratan, ușor d emutat dintr-un loc în altul. ”Salteaua are umplutura din bumbac, iar așternuturile sunt din bumbac organic. La el am atașat și caruselul din lemn cu vietăți marine și cântec de leagăn foarte liniștitor”, a adăugat actrița.

laura-cosoi-camera-copii2.jpg

patutul din ratan al bebelusului laurei cosoi
Pentru surioara cea mică, Laura a ales un pătuț din ratan
foto: lauracosoi.ro

 

În felul acesta, cele două surori vor putea să stea împreună în aceeași cameră, chiar dacă, cel puțin deocamdată, nu vor dormi împreună.

Laura Cosoi a comandat un tapet personalizat pentru camera copiilor

Pentru că a vrut să adauge puțină culoare în cameră, în acord cu mobilierul din ratan și bambus, Laura a comandat un tapet personalizat, creat special pentru a se potrivi cu personalitatea Ritei. ”Un tapet nu foarte încărcat, pe tema jungle mural, care să te ducă cu gândul la natură, să inspire feminitate, să nu fie încărcat cu multe animale, să nu fie prea copilăresc și să se potrivească cu personalitatea Ritei. Iar cea mai potrivită soluție a fost sa-i creăm un model, dedicat Ritei, care să fie unic, Rita’s Jungle”, a dezvăluit Laura.

Decorul este completat cu o comodă din lemn, mai multe coșuri din frunze de palmier, împletite manual, un suport de haine din ratan, câteva rafturi pentru cărți tot din ratan, o oglindă de perete cu rama din ratan, care aduce ”o notă boemă, feminină, potrivită pentru camera de fetițe”.

Punctul de atracție, cel puțin pentru Rita, îl reprezintă însă o girafă din pluș, de dimensiuni mari.  

laura-cosoi-camera-copii1.jpg

camera copiilor laurei cosoi
Decorul este completat de o girafă uriașă din pluș
foto: lauracosoi.ro

 

Un scăunel alb, cu vopseaua puțin sărită reprezintă elementul vechi din cameră, care asigură continuitatea dintre copilăria Laurei și copilăria fiicelor ei. ”A fost al bunicii mele, când era copil, apoi al mamei, apoi al meu și al Alinei și, iată, acum a ajuns la Rita și la sora ei. Inițial era verde și probabil că a schimbat multe culori de-a lungul atâtor generații, dar mama l-a vopsit în alb. Este un obiect de suflet, de care Rita este tare atașată. Îl va împărți cu surioara ei, cu care sper să aibă o relație la fel de frumoasă cum am eu cu sora mea”, a dezvăluit Laura.

laura-cosoi-camera-copii3.jpg

camera copiilor laurei cosoi
Scăunelul alb din lemn face legătura dintre copilăria Laurei și copilăria fiicelor ei
foto: lauracosoi.ro

 

Citește și:

Laura Cosoi, lacrimi de fericire pentru al doilea copil! Ce spune despre tatăl fetițelor ei!

Laura Cosoi, emoții cu nașterea în timp de pandemie. De ce crede vedeta că îi va fi greu de această dată

Loading...
 
 

Citește și

  • camera copiilor dana rogoz

    Însărcinată în 30 de săptămâni, Dana Rogoz a pregătit deja camera copiilor, cu un pat spectactaculos, care va putea fi folosit și de fiica ei, atunci când aceasta va mai crește. Actrița a făcut publică o imagine cu dormitorul proaspăt redecorat, din care se vede că tema amenajării este jungla.

  • aylin cadir

    Aylin Cadîr (32 de ani) trăiește experiența de mamă de doi băieți într-o casă de vis. Artista și soțul ei și-au împlinit toate fanteziile când și-au ridicat vila în care locuiesc de când au devenit părinți. Jurnaliștii de la A List Magazine i-au trecut pragul și au aflat toate secretele unei amenajări neconvenționale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1