Laura Cosoi s-a întors în locul în care a fost fericită ultima oară împreună cu toată familia

laura-cosoi.jpg

laura cosoi in baia sprie
Laura Cosoi a luat lumină din aceeași biserică în care și-a botezat fetițele
foto: arhiva personală/Facebook

Laura Cosoi (39 de ani) a petrecut Paștele într-un loc de care o leagă ultimele amintiri fericite cu tatăl ei, ucis de Covid-19 la sfârșitul anului trecut. Actrița s-a întors cu soțul și fiicele ei în Baia Sprie, acolo unde a sărbătorit botezul Verei, cu numai o lună întinte ca tatăl ei să se stingă din viață.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit Învierea Domnului împreună cu fiicele lor la Baia Sprie, în Maramureș. Actrița a luat lumină de la aceeași bisercă în care și-a botezat ambele fetițe, Rita și Vera.

Anul trecut, în octombrie, familiile celor doi petreceau pe ritmurile fraților Petreuș, fericite, la botezul micuței Vera. Cine și-ar fi închipuit atunci că, o lună și jumătate mai târziu, Laura avea să-și piardă tatăl, după o luptă grea cu boala provocată de noul coronavirus.

Pentru soțul Laurei, Baia Sprie reprezintă locul copilăriei, un motiv în plus pentru cei doi să aleagă această destinație pentru primul Paște fără tatăl actriței. Familia Laurei a ales tot Casa Olarului, o locuință tradițională restaurată și transformată în pensiune, în care au fost păstrate toate elementele tradionale, pentru o experiență autentic românească.

laura-cosoi-familie.jpg

laura cosoi impreuna cu sotul si cu cele doua fiice ale lor
Laura Cosoi, în Baia Sprie, alături de soțul ei și de cele două fiice ale lor
foto: arhiva personală/Facebook

 

Tatăl Laurei Cosoi, răpus de Covid-19

Tatăl vedetei a murit anul trecut, în noiembriei, după ce a pierdut lupta cu Covid-19. Anunțul decesului a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca despre unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

Citește și:

Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui răpus de Covid: „Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot”

Loading...