Primele imagini de la botezul fetiţei Laurei Cosoi. Cum s-a îmbrăcat actriţa

laura_cosoi_familie.jpg

laura cosoi familie
Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, la botezul Ritei
Foto: arhivă personală

Prima zi de toamnă calendaristică este una cu o semnificaţie aparte în familia Laurei Cosoi. Actriţa şi-a creştinat fetiţa printr-o petrecere discretă la care au participat apropiaţii vedetei. Ceremonia religioasă a avut loc în Maramureş.

La Baia-Sprie, în Maramureş, a ajuns Laura Cosoi pentru botezul Ritei, fetiţa ei, în vârstă de două luni şi jumătate. Aici, blonda se simte ca acasă, fiind locul unde soţul ei Cosmin Curticăpean s-a născut şi a copilărit. Actriţa a vrut o petrecere în spritul tradiţional românesc şi a pregătit din timp detaliile. A început cu rochia bebeluşului. Rita a fost îmbrăcată într-o ţinută de culoarea untului din voal și dantelă, cu guleraș Peter Pan, care pe piept a lăsat la vedere un model floral cusut de mână de o prietenă bună a vedetei. 

cosoi_botez.jpg

laura cosoi fetita botez
Ceremonia religioasă a avut loc într-o biserică catolică
Foto: arhivă personală

Blonda a avut grijă şi la ţinuta ei. Laura a purtat o rochie lejeră de culoare crem tot din dantelă, care i-a pus în evidenţă decolteul. 

Actriţa şi-a prinit invitaţii, printre care şi buna ei prietenă vedeta tv Andreea Raicu, cu bucate tradiţionale, aşa cum întreg festinul de la botez a fost de altfel gândit.

laura.jpg

laura cosoi botez
Laura Cosoi şi Andreea Raicu
Foto: arhivă personală

 

Laura Cosoi a născut natural pe 11 iunie. Micuța Rita a venit pe lume la ora 5.36 dimineața și a primit nota 10 de la medici. Vedeta a fost o graviduţă foarte activă. Şi din punct de vedere profesional, actriţa va reveni curând pe scenă. Toamna aceasta, Laura Cosoi va lansa o nouă carte și va juca în câteva spectacole de teatru.

 

Loading...

Citește și

  • laura cosoi si fiica ei

    Laura Cosoi a sărbătorit trei ani de căsnicie la începutul acestei luni și se pregătește s-o creștineze pe micuța Rita. Laura a pregătit deja ținuta de botez pentru fetița ei, o rochie de culoarea untului, cu un model cusut de mână de o bună prietenă a vedetei.

  • Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima dată, iar actrița se simte excelent în această nouă postură. Deși la început, când a adus-o pe micuța Rita acasă, aceasta a mărturisit că s-a speriat de faptul că fetița plângea, acum Laura este o adevărată expertă și scrie, pe blogul personal, sfaturi pentru alte proaspete mămici. Laura s-a fotografiat în timp ce o alăpta pe Rita la sân și a transmis un mesaj în legătură cu acest subiect, tuturor admiratoarelor ei.

  • laura-cosoi-mamă

    Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată în ziua de 11 iunie. De atunci, vedeta este în culmea fericirii și nu se poate dezlipi de fiica sa. Fetița care le-a făcut viața mai frumoasă ei și soțului poartă numele de Rita. Laura se bucură din plin de momentele petrecute cu cel mai nou membru al familiei și a ținut să împărtășească din entuziasm cu prietenii săi virtuali.

  • Laura Cosoi a avut parte de câteva momente critice după ce visul ei cel mai mare, de a deveni mămică, a devenit realitate. Imediat cum Laura Cosoi a născut, dificultățile au apărut, iar vedeta a trebuit să înfrunte orice pentru a-și alăpta fiica.