Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, s-a angajat! Ce serviciu are tânăra

kira-hagi-fiica-gica-hagi.jpg

gica hagi fiica kira
Kira şi Gheorghe Hagi, la premiera peliculei "Bucureşti, te iubesc"
foto: Armand Ionescu - © Happy Sound Production

Fata lui Gică Hagi, Kira (24 de ani), școlită la New York Film Academy și premiată la Los Angeles, a devenit profesoară de actorie cu acte în regulă. Kira Hagi a revenit în România, unde joacă în câteva piese de teatru, iar de puțin timp îmbrățișează și meseria de profesoară. Kira predă actoria copiilor cu vârste cuprinse între 1-13 ani.

În pelicula „Între chin și Amin”, Kira Hagi a filmat cu maestrul Ion Dichiseanu (85 de ani), căruia i-a făcut o impresie foarte bună. „În cele două zile de filmare, am cunoscut un om deosebit de educat. Kira e un copil minunat, am rămas cu o impresie foarte bună despre ea. Felicitări părinților! În afară de talent, pentru a face carieră în acest domeniu, e nevoie de seriozitate, disciplină și cultură. Kira are un «aluat» bun și sper să ajungă un om mare”, spunea maestrul Ion Dichiseanu despre fiica lui Gică Hagi.

Citește și:

Așa tată, așa copii! Cum au dat lovitura fiul și fiica lui Hagi

Kira, fiica lui Gică Hagi, filmată în pușcărie

Kira Hagi predă un curs pentru noua generație de actori

Iată că fata lui Hagi nu este doar o bună și talentată actriță, ci și profesoară. Kira își dorește să le împărtășească și altora din experiența acumulată peste Ocean, astfel că va preda un curs conceput special pentru copilașii dornici de a deveni viitorii mari actori ai țării noastre. „Momentul acela când e rândul tău să dai mai departe! Nu a fost ușor să accept că sunt adult, să știți! Cu mult entuziasm mă pregătesc să inaugurez DALLESGO KiDS și să predau cursul de Actorie dedicat copiilor cu vârste între 10 și 13 ani. E un curs în care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri și exerciții care sunt sigura că îi va ajuta pe copii în toate aspectele vieții lor. Așa cum m-a ajutat și pe mine! Cred mult în acest fel de dezvoltare personală, altfel nu m-aș fi băgat! Și sunt sigură că o să ne distrăm. Ei pe seama mea și invers!”, a scris fata lui Gică Hagi pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

  • Ziua ta de naştere, 5 februarie, ne trimite în urmă cu unele reflecţii amare: ce am fost noi şi ce am ajuns! Nu, nu trec la  un pamflet politic! Lumea e sătulă de pamflete. Inutile, de altfel. Şi de politică, la fel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1