Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, rebelă, dar și plină de emoție la „X Factor”. A cântat pentru mama ei care a murit de cancer

katarina_dyer_x_factor.jpg

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, pe scena X Factor
Foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, s-a prezentat în fața juraților „X Factor”, în ediția de vineri, 6 noiembrie, și a reușit să treacă mai departe. Tânăra nu i-a cucerit însă pe toți jurații. Iată cine i-a dat „nu”!

Fiica vitregă a regretatului om de Radio Andrei Gheorghe, Katarina Dyer sau Katarina, pe numele ei de scenă, a debutat ca solistă la 13 ani, însă e şi o talentată textieră şi compozitoare. Aceasta a cochetat cu muzica de mică, fiind încurajată și de familie, și povestea recent cum Andrei Gheorghe i-a fost ca un tată adevărat.

Acum are 21 de ani, este studentă la Conservator și are multe planuri de viitor, în ceea ce privește muzica. „Avem de pregătit un EP de 6 piese, e primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică şi va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap si jazz.

Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club şi o piesă pentru piaţa internaţională în colaborare cu What’s UP, iar apoi alături de DJ Sava”, spunea tânăra în 2019.

katarina_si_andrei.jpg

Katarina când era mică, alături de Andrei Gheorghe
Foto: Arhivă personală

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, pe scena „X Factor”

Katarina a avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani, iar acum și-a încercat norocul și pe scena „X Factor!”, în fața celor 4 jurați. Fiica lui Andrei Gheorghe se descrie ca fiind o fire extrem de optimistă și energică, deși în ultimii ani viața sa a fost marcată de mai multe drame, după ce și-a pierdut ambii părinți, în perioade apropiate, Petruța Gheorghe murind de cancer.

petruta.jpg

Andrei Gheorghe, împreună cu Petruța, pe vremea când erau căsătoriți
Foto: Arhivă Click

„Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu! (..) Nu am mai văzut energia asta între doi oameni. Mama a murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina în fața juraților X Factor.

„Muzica nu o văd ca pe o pasiune, o văd ca pe un stil de viață. Muzica m-a salvat de multe ori, în multe ipostaze triste ale vieții mele”, a mai spus Katarina. Tânăra a reușit să treacă mai departe, însă nu și în bootcamp, după ce Ștefan Bănică i-a dat „nu”, însă i-a zis că va rămâne cu gândul la ea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5