Fiica lui Andrei Gheorghe, marcată și acum de vorbele tatălui. Tânăra e schimbată total și s-a lansat în muzică

14-4.jpg

Andrei Gheorghe, alături de Katarina, în urmă cu mai bine de zece ani

Fiica vitregă a regretatului om de radio Andrei Gheor­ghe se pregăteşte să revină în showbiz cu mai multe colaborări muzicale. Katarina Dyer sau Katarina, pe numele ei de scenă, a debutat ca solistă la 13 ani, însă e şi o talentată textieră şi compozitoare. Frumuşica blondină şi-a amintit, pentru Click!, despre relaţia avută cu cel care i-a fost ca un tată adevărat.

Puţini ştiu că fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, celebrul om de radio care a încetat din viaţă anul trecut, pe 18 martie, la doar 56 de ani, în urma unui infarct, a debutat în muzică la 13 ani, când a lansat prima piesă. Acum are 20 de ani, este studentă la Conservator, şi are  un munte de idei: „Pregăteşte un album special până la finalul anului, e un fel de carte de vizită. Va fi un proiect comercial, în limba engleză. Vor mai urma şi două colaborări speciale, una cu What’s Up, la piesa «Liquid Love», şi un proiect de club cu DJ Sava”, a spus managerul ei, Simina Costea, pentru Click!.

Tânăra, care mai are doi fraţi, ne-a povestit despre tatăl ei vitreg, alături de care a locuit o vreme. El îi impunea să intre în casă la orele 22.00, în plus era şi foarte gospodar: „Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp. Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac”.  

Tânăra ne-a povestit şi despre mama ei, Petruţa Gheorghe: ”Mama mea e fanul meu nr. 1. Am avut concerte în care aproape nimeni nu se uită la mine. Ea era mereu acolo de parcă se uită la Elton John. Mereu m-am simţit ca un star când mama mă privea cu atâta dragoste”.

Katarina ne-a mai vorbit şi despre planurile de viitor: „Avem de pregătit un EP de 6 piese, e primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică şi va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap si jazz. Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club şi o piesă pentru piaţa internaţională în colaborare cu What’s UP, iar apoi alături de DJ Sava.  În prezent sunt în promovare cu piesa “Holding Hands” – o colaborare cu Mark Azeco (DeMoga Music) şi cu piesa “Take me Home”, în colaborarea cu DJ Andrew Dum, melodie care se află deja în play-listurile de radio”.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1