Julia Chelaru: «Cred că arăt din ce în ce mai bine». Ce spune solista despre relația cu fostul soț

julia-jianu.jpg

julia chelaru
Julia Chelaru, din ce în ce mai sexy la 42 de ani
foto: Ștefan Ovidiu

Julia Chelaru (42 de ani) a divorțat acum doi ani de Bogdan Jianu, iar viața ei s-a animat mai mult decât s-ar fi așteptat. Și-a găsit din nou marea dragoste, a continuat să cânte, să meargă în spectacole, să filmeze videoclipuri şi să apară în emisiuni de televiziune. Vedeta ne-a povestit cum este viaţa după 40 de ani.

Ne-am întâlnit zilele trecute cu Julia Chelaru, la un eveniment monden, unde solista a cântat piese din repertoriul propriu, dar şi melodii internaționale.

Click!: Ce faci, Julia, totul bine?

Julia Chelaru: Sunt bine, am o stare bună, am proiecte muzicale şi deja am avut și câteva concerte.

Ce-şi doreşti pentru anul acesta?

În primul rând îmi doresc să am profesional mult mai multă deschidere către publicul meu. Să am posibilitatea să am mai multe spectacole, să am timp şi de viaţă personală.

Cu cine lucrezi pentru spectacole?

Cu Axinte de la “Vacanţa Mare” şi cu Alin Oprea.

julia-jianu-dan-helciug.jpg

julia jianu dan helciug
Julia Chelaru și Dan Helciug s-au întâlnit la o petrecere mondenă, la un cunoscut centru de evenimente
foto: Ștefan Ovidiu / Cafeneaua Actorilor

Cu John, iubitul tău, cum te înţelegi? Cu ce se ocupă?

A intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect.

Cu fostul soţ mai ţii legătura?

Nu e bine să ţii legătrura cu ex-ul, că se interpretează. Eu cu Bogdan am rămas în relaţii foarte bune. Nu ne-am certat. Ne-am despărţit în termeni OK. Mi-am schimbat numele în Julia Chelaru, nu mai sunt Jianu. N-ar fi Ok să ţinem legătura, pentru că n-ar fi bine nici pentru relaţia pe care o am eu, şi nici pentru cea pe care o are el. Nu avem copii care să ne lege.

Dar voi vă doriţi copii? Tu mai vrei?

Bine spus dacă mai vreau. Noi suntem OK aşa, nu ne lipseşte nimic. Ne completăm foarte bine, nu ne plictisim. Eu am spus întotdeauna că dacă vine un copil e bine, dacă nu, e OK. Nu am făcut mari demersuri.

julia-jianu-iubitul.jpg

julia jianu
John a ajutat-o pe Julia să creadă din nou în iubire
foto: Facebook

Eşti la fel de frumoasă şi de sexy ca pe vremea când cântai în trupa Exotic.

Fără falsă modestie mi se pare că arăt mai bine ca înainte. Şi cred că arăt din ce în ce mai bine. Mă simt bine din interior. Cred foarte mult în energie, în ceea ce transmiţi. Am activitatea profesională care mă încântă şi îmi place ce fac, mi-a dat bucurii. Cred că m-am îngrăşat 3-4 kilograme şi arăt mai bine. Cred că sunt în cea mai bună etapă a vieţii mele. Deşi lumea ar putea zice că am trecut printr-un divorţ şi aş putea să fiu supărată. Uite că nu sunt. Sunt liniştită.

Cu ochii în telefon, a căzut și și-a luxat piciorul

Dacă în plan personal și profesional îi merge bine, cu sănătatea Julia Chelaru a cam avut de tras. Solista a început noul an cu ... stângul. S-a accidentat pe stradă când se așteapta mai puțin. Atentă la o conversație din telefon, vedeta a făcut cunoștință cu asfaltul după ce a călcat din greșeală într-o groapă. ”A fost ireal! Eu, atentă la telefon, n-am văzut denivelarea și m-am dus pe palme și pe burtă, pe asfalt. O ditamai căzătura”, a povestit Julia pentru Click.ro. În urma cazaturii, vedeta s-a ales cu o luxație la glezna stângă, care a țintuit-o la pat trei zile. ”Nu am mers la spital, m-am oblojit singură, am piciorul bandajat. Din păcate, nu mai pot merge pe tocuri deocamdata”, ne-a mai spus solista.

Citește și:

Julia Jianu, mireasă pentru a doua oară: «Mai vreau o nuntă nebunească»

Exclusiv! Primele declaraţii ale soţilor Bogdan şi Julia Jianu despre divorţ

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1