Julia Jianu, mireasă pentru a doua oară: «Mai vreau o nuntă nebunească»

julia-jianu-iubitul.jpg

julia jianu
John a ajutat-o pe Julia să creadă din nou în iubire, după divorțul de Bogdan Jianu
foto: Facebook

Julia Chelaru a găsit dragostea vieţii după divorţul de impresarul Bogdan Jianu! Fosta solistă a trupei Sexxy se iubeşte de un an de zile cu John, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste, după o cănicie de 17 ani.

La 43 de ani, Julia pare mai înfloritoare ca niciodată şi recunoaşte că dragostea îi dă aripi. Ba mai mult, Julia speră să devină în curând mireasă pentru a doua oară. Cântăreaţa aşteaptă ca logodnicul John să o ceară de nevastă din clipă clipă.

julia.jpg

julia jianu și john
Julia Jianu și John se iubesc de un an
foto: arhivă personală

"M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte", a declarat solista pentru click.ro.

Julia: "Am avut o nuntă de poveste, dar cuminte"

Aşa că la anul sunt mari şanse să jucăm din nou la nunta Juliei. De data asta, Julia îşi doreşte o nuntă mare, care să iasă din tipare, unde să-şi invite toţi colegii de breaslă, să cânte şi să danseze.

julia_chelaru_essenza_bogdan_jianu_nunta_8-2-2007_8-10-37_pm.jpg

Julia Jianu divort, Bogdan Jianu, amant, Julia amant, adulter, scandal, dezvaluire, triunghi conjugal
Julia şi Bogdan Jianu au făcut nuntă în 2007
foto: CLICK!

"Îmi doresc o nuntă din aia nebunească. Eu am avut o nuntă de poveste, dar uşor cuminte. Acum pentru că sunt altfel, m-am redescoperit, ca să zic aşa, parcă aş vrea altceva. Vreau o nuntă aici în Buureşti, să fie o locaţie superbă, să fie vară, dar să fie nebunie de petrecere, cu artişti mulţi, cântări, toate genurile de muzică", ne-a mai spus Julia.

Citește și:

VIDEO Julia Jianu chefuiește după divorț. Ce spune despre noul iubit!

Julia Jianu și soțul ei au divorțat în mare secret. Solista a început să se afișeze cu un alt bărbat

Loading...
 
 

Citește și