„Ferma 2019”. Un concurent a clacat şi se află deja acasă

concurentii_ferma.jpg

concurenti ferma
18 concurenți vor intra în concurs, din 29 ianuarie, la PRO TV
foto: PRO TV

Marţi, 29 ianuarie, de ora la 21.30, la PRO TV începe un nou sezon din reality-showul „Ferma”, care acum este prezentat de Mihaela Rădulescu. Show-ul are un nou format, noi reguli, iar cei 18 concurenţi au de respectat un program ca la armată. Click! a aflat care fermier a clacat deja, fiind eliminat în primele zile ale concursului.

“Ferma”, reality-showul de la Pro TV, va începe marţi, 29 ianuarie, emisiunea fiind înregistrată, aşa că ceea ce vedem pe micul ecran are un decalaj de câteva săptămâni. Click! a aflat că deja a avut loc o eliminare, ghinionistul fiind nimeni altul decât Jorge - George Papagheorghe (36 de ani), solist şi actor. Din păcate, acesta nu are voie să se expună, să meargă la evenimente mondene sau să apară la TV, până când nu va fi eliminat şi pe micul ecran, în câteva zile. “Sunt mereu alături de soție și de copii. Sunt un soț și un tată bun, iar «Ferma» este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa”, povestea solistul înainte de a intra în competiţia pentru 50.000 de euro. Jorge este foarte activ pe reţelele sociale şi publică mereu noutăţi, deşi mulţi ar spune că a lăsat pe cineva care să se ocupe de acest lucru.

jorge.jpg

jorge
Click! a afla că Jorge se află deja acasă
foto: PRO TV

 

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu

    Diva rămâne divă şi în vârf de munte, nu doar la Monaco. Mihaela Rădulescu (49 de ani), pe care din această seară o vom revedea la PRO TV, de data aceasta în rol de prezentatoare la “Ferma”, nu s-a dezis de lux nici la cocioaba din munţi. Uite cât costă geanta şi cizmele cu care a mers la filmări!

  • concurenti ferma

    Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă oferă primele imagini de acolo. După ce Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu au prezentat „Ferma Vedetelor”, show-uri filmate în ţară şi în Cipru, PRO TV a schimbat formatul, titlul emisiunii şi prezentatorii. „Ferma 2019” va începe pe 29 ianuarie şi îi va scoate pe concurenţi din zona de confort, iar gazdele Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi Cristian Bozgan vor fi aşa cum nu aţi văzut vreodată un cuplu de prezentatori.