Jean Paler: «Inima mea mai funcționează doar 30%, fără defibrilator mor!»

jean_paler.gif

jean paler probleme de sănătate
Actorul are probleme grave de sănătate
Foto: Arhiva Click!

Vestitul comic Jean Paler (65 de ani) și-a întrerupt spectacolele, în urmă cu două zile, când a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni, cu diagnosticul fibrilație continuă.

„Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru”, a declarat Jean Paler pentru Click!.

Îndrăgitul actor a suferit în 2012 un infarct, doctorii din Brașov salvându-i viața în ultima clipă. 

 

Citește și:

Jean Paler: «Speram că Arşinel să-mi întindă o mână de ajutor». Bunul prieten i-a întors însă spatele

Jean Paler, decizie radicală, după problemele cu inima

Loading...

Citește și

  • Celebrul comic Jean Paler face haz de necaz pe seama pensiei mici pe care o primește: ”Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, ne-a spus el.

  • Actorul Jean Paler tot mai trage nădejde că-şi va găsi o nevastă pe gustul lui, deşi multe au cam dat cu fuga din cauza programului artistic încărcat. Pe principiul ”Fetiţe dulci, ca-n Bucureşti, în toată lumea nu găseşti”, Jenică renunţă la Sinaia în speranţa că în Capitală se află femeia vieţii lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1