EXCLUSIV Jean Paler, decizie radicală, după problemele cu inima

13_poza-buna-mare-cu-jean-paler.jpg

Jean Paler are spectacole pe Litoral până pe 25 august. El şi-a băgat în valiză, pentru acest turneu, şi pastilele pentru inimă

Celebrul actor de comedie Jean Paler are agenda de lucru plină. Figurează pe afişul unui spectacol, ”Noi suntem ca fraţii”, care se joacă la teatrele de vară, dar are şi contracte pe cont propriu. Artistul şi-a băgat în valiză şi pastilele pentru inimă, pentru a evita surprizele neplăcute.

Jean Paler  este în vervă, iar sălile de spectacol de pe Litoral sunt pline, deşi un bilet la show-ul ”Noi suntem ca fraţii” costă 30 de lei. Artistul este foarte fericit că are fani de toate vârstele: ”Am mers cu trenul la Constanţa, iar în vagon au sărit tinerii să  facem fotografii. Controlorul m-a certat că mi-am cumpărat bilet, ba chiar mi-a lăsat numărul lui de telefon, dacă mai vin pe ruta asta, ca să mă vadă din nou”, ne-a declarat el.

Artistul, căruia medicii i-au montat patru stenturi la inimă, în urma infarctului suferit în 2012, susţine că se simte bine: ”Nu mai iau 15 pastile pentru inimă, doctorii mi le-au redus la jumătate, dar am grijă să mă odihnesc la prânz, în zilele în care joc seara. Oricum, o să urc pe scenă până când o să îi dau de muncă preotului. 

 

Actoria este viaţa mea! Mai am şi spectacole la un complex din Mamaia. Din păcate a cam plouat, ne-a cam stricat socotelile, sperăm să vină vreme frumoasă. Voi sta pe Litoral până pe 25 august, locuiesc la nişte prieteni din Constanţa. Artiştii nu mai stau la hotel, fiecare doarme pe unde poate, pe la cunoştinţe”, ne-a mai mărturisit Jean Paler.

 

Vă costă 30 de lei să-i savuraţi glumele

Dar şi alţi artişti continuă să muncească, deşi au trecut prin serioase probleme de sănătate. Cristi Minculescu (59 de ani), care acum cântă cu trupa ”Naţionala de Rock”, după ce anul trecut s-a rupt de ”Iris”, are concerte în toată ţara, contul lui de Facebook fiind plin de fotografii de la spectacole. În martie 2009,  artistul cu voce de aur, care fusese diagnosticat cu polichistică hepato-renală, a suferit un transplant de ficat. Cât o priveşte pe Mirabela Dauer (70 ani), ea a trecut prin momente dificile în ianuarie 2017, după ce medicii i-au extirpat un rinichi.  A revenit pe scenă, la patru luni de la intervenţia chirurgicală, iar acum cântă de mama- focului, pe Litoral, în spectacolul ”Fuego şi prietenii”, alături de Maria Dragomiroiu.

Mihai Constantinescu cântă şi în discoteci, la mare

 

Şi Mihai Constantinescu (72 ani), artistul care cântă inconfundabil piesa ”O lume minunată”, şi-a revenit spectaculos, deşi a fost internat de mai multe ori, în ultimii ani. Recent el cântat  chiar şi într-o discotecă de pe Litoral, semn că are fani şi din noua generaţie. Necazurile cu inima au apărut în 2008, când a suferit o intervenţie complicată la inimă, la Spitalul de Boli Cardiovasculare din Târgu- Mureş. Interpretul a mai fost supus unei intervenţii pe cord deschis, şi în 2017. “După tot ce s-a întâmplat  acum mă simt excelent”, ne-a zis el. 

Leo Iorga strânge bani pentru tratamente

 

Leo Iorga (53 ani) se luptă din 2011 cu cancerul pulmonar, însă nu poate sta departe de fani şi cântă în aproape toate oraşele din Ardeal. În plus, are mare nevoie de bani, pentru a plăti tratamentele costisitoare. În toamna lui 2013, cântăreţul a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori, care a recidivat în 2014, apoi au mai urmat trei operaţii. În ianuarie 2017, acesta a fost la o clinică din Cuba.

Loading...

Citește și

  • Spectacolul „In memoriam Mădălina Manole – Fată dragă”, susţinut la Sala Palatului, pe 3 martie, a fost un adevărat succes. Peste 20 de vedete au urcat pe scenă, unele cu probleme de sănătate grave, însă altele, din păcate, n-au reuşit să ajungă, căci medicii le-au pus interdicţie. Click! îţi spune toate detaliile acestui spectacol-maraton, care a durat mai bine de 4 ore.

  • Jean Paler (56 de ani) şi Alexandru Jula (82 de ani), celebrii artişti diagnosticaţi cu serioase probleme cardiace, au crezut că le-a pus Dumnezeu mâna în cap când s-au văzut pe afişul turneului” Ultimul romantic”, alături de alţi artişti din Generaţia de Aur. În ciuda publicităţii masive, sălile au fost aproape goale, iar vedetele au rămas în pagubă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1