Jean Paler, din nou pe perfuzii, la Fundeni: «Nu există leac pentru boala mea mea de inimă»

paler432.jpg

jean paler
Jean Paler are mari probleme cu inima

Celebrul comic Jean Paler (64 de ani), bolnav de inimă, a fost ajuns din nou pe perfuzii, zilele trecute, fiind internat la Spitalul Fundeni, la nici două luni după ce medicii i-au montat un defibrilator. Actorul a început să aibă probleme de sănătate în urmă cu cinci ani, când a suferit un infarct. Medicii l-au salvat atunci în ultima clipă. El ne-a vorbit despre boala de inimă care nu-i dă pace.

Jean Paler a revenit zilele trecute la Spitalul Fundeni, unde a mai fost internat și la începutul lunii aprilie, când medicii i-au montat un defibrilator. Acest dispozitiv medical electronic monitorizează ritmul inimii, iar în momentul în care detectează un ritm cardiac  anormal, descarcă energie la nivelul muschiului inimii, ceea ce face ca inima sa revina la ritmul normal. El ne-a vorbit despre problemele de sănătate care nu-i dau pace și care, din păcate, nici nu au leac: ”Nu mă simt bine, am revenit la spital, sunt din nou pe perfuzii. Mușchiul inimii funcționează doar 30%, nu există tratament pentru boala mea. Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult. Îmi scade foarte mult tensiunea și leșin. Am căzut pe stradă, luna trceută, este foarte periculos. În urmă cu cinci ani am suferit un infarct, am fost salvat în ultima clipă”, ne-a spus artistul, cu tristețe în glas.

paler14-vedete-jean-paler_5.jpg

jean paler
Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiți comici români

Jean duce dorul scenei. ”N-am mai jucat de nouă luni, nu m-a mai chemat nimeni. Vine vara și tare mi-ar plăcea să mai distrez turiștii pe Litoral, așa cum am făcut preț de 40 de ani. Când merg la mare îmi place să mă trezesc dimineața, să văd răsăritul. Mă întrebă recepționerele de ce-s așa de matinal, dar le zic că mă grăbesc să număr pescărușii, căci îi am pe inventar”, a mai adăugat artistul, plin de nostalgie.

Jean Paler: ”Emoțiile scenei mi-au făcut inima praf”

Deși și-a dorit să se mute din nou în București, medicii l-au convins pe artist să rămână în Sinaia, unde și-a achiziționat, în urmă cu zece ani, un apartament: ”Vara e prea cald în Capitală, inima mea n-ar rezista, mai bine rămân în apartamentul meu din vârf de munte. Dacă mi-e frig dau drumul la centrală”.  Jean nu este singur la greu: ”Sora mea, dar și copiii mei vin în fiecare seară la spital, mă ajută cu tot ce îmi trebuie. Le mulțumesc medicilor că fac tot ce pot ca eu să mă simt mai bine. Emoțiile mi-au făcut inima praf, eu înainte să urc pe scenă am mai emoții, așa cum avea și bietul Jean Constantin”, ne-a mai spus el, în încheierea interviului.

Citește și:

Jean Paler: «Am ajuns la spital după ce am leşinat pe stradă»

Care este diferența dintre infarct și stop cardiac. Mulți le confundă

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1