Jean Paler: «Am ajuns la spital după ce am leşinat pe stradă»

2-3-bd-2.jpg

Jean Paler, care a suferit un infarct în 2012, are din nou probleme cardiace

Jean Paler (65 de ani), celebrul comic care în 2012 a suferit un infarct, fiind salvat de medici în ultima clipă din ghearele morţii, se confruntă din nou cu probleme cardiace. De trei zile, artistul se află internat la Spitalul Fundeni, fiind diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Artistul ne-a vorbit despre problemele de sănătate care nu-i dau pace.

Pe scenă e plin de vervă, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul lui Jean Paler, artistul care de mai bine de şapte ani suferă de probleme cardiace: ”Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu ştiu când va fi adus, este decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler pentru Click! 

2-3-bd-1.jpg

Lui Florin Busuioc i s-a montat cel de-al doilea stent, după infarctul de la sfârşitul anului trecut

Artistul se află în rezerva în care a stat un alt coleg de breaslă: ”Când m-au băgat în salon, asistentele mi-au spus că, până în urmă cu câteva zile,  a stat aici şi Florin Busuioc, prezentatorul Meteo de la PRO TV, căruia i s-a montat cel de-al doilea stent, după infarctul suferit la sfârşitul anului trecut, după un spectacol la Craiova. M-am îngrozit când am auzit că s-au chinuit colegii lui să-l readucă la viaţă. Atunci i s-a motat un stent şi a revenit deja la tv, a avut zile”, ne-a mai spus el.  Jean speră să revină cât mai curând pe scenă: ”Am nevoie de bani, pentru medicamente, nu pot sta mult în spital, fără să fac nimic, am contracte. Am o pensie mică, de doar 840 de lei, dacă nu joc nu mă pot descurca doar cu suma asta. Nici nu mor de foame, că mi-au trimis oamenii sacoşe cu mâncare, nu sunt în situaţia asta. Dar trebuie să plătesc întreţinerea, lumina. Medicamentele sunt foarte scumpe. Mi-aş dori enorm să ajung, pe 30 martie, la spectacolul aniversar al lui Vasile Muraru, de la Sala Palatului, ca să mă întâlnesc cu colegii mei de breaslă”.  

Jean Paler susţine că Dumnezeu îl iubeşte, căci l-a mai salvat şi în 2012, când a suferit un infarct: ”Mi-a fost foarte rău, eram acasă, în apartamentul meu din Sinaia. Am ajuns la Spitalul de Urgenţă din Braşov, unde medicii au roit în jurul meu, m-au readus la viaţă. Mi s-au montat trei stenturi (n.r- dispozitive care lărgesc arterele pentru ca sângele să circule normal), am putut duce, o vreme, o viaţă bună. Jean, stabilit de zece ani la Sinaia, vrea să revină în Bucureşti, însă nu găseşte pe cineva care să-i cumpere apartamentul: “Ar fi mai bine să stau în Bucureşti, poate aş juca din nou la Teatrul de revistă «ConstantinTănase», aş câştiga bani mai mulţi. Plus că la munte este frig şi umezeală, pentru un bolnav de inimă nu este bine”, ne-a mai zis actorul de comedie.

2-3-bd-3.jpg

Mihai Constantinescu va mai sta internat două săptămâni pentru tratament la inimă

Cu serioase probleme cardiace se confruntă şi solistul Mihai Constantinescu (73 de ani), care a ajuns la spital cu probleme respiratorii: ”Afecţiunea mea necesită tratament de durată, trebuie să mai stau două săptămâni internat. Când voi pleca de aici voi fi un om sănătos, d-abia aştept să merg în excursii, dar şi la cântări, în toată ţara”, a declarat el, pentru Antena Stars. Mihai a fost operat, în urmă cu 11 ani, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş, când medicii i-au montat două valve mitrale biologice. În 2017, cântăreţul a  fost internat din nou, pentru înlocuirea uneia dintre valvele mitrale. 

 

Andreea Bălan: «Mă lupt cu durerea fizică, după operaţie»

2-3-bd-4.jpg

Andreea Bălan are probleme de sănătate după ce a născut

Solista Andreea Bălan a fost operată din nou, vineri, după ce pe 4 martie a născut-o, prin cezariană, pe Clara, cea de-a doua fiică a ei şi a actorului George Burcea. Vedeta  a postat un mesaj, pe conturile sociale, duopă ce şi-a revenit din anestezie: „M-am trezit, sunt atent supravegheată şi monitorizată. Operaţia a decurs bine şi s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă «lupt» cu durerea fizică, deoarece această operaţie mă doare cât celelalte două la un loc. Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase şi de încurajare. Mă ajută mult”. 

Ea a explicat de ce a fost nevoită să ajungă din nou la o intervenţie chirurgicală: „ Au apărut hematoame care vor fi operate şi eliminate. Astfel de cazuri sunt rare şi ţin de anticoagularea sângelui în urma operaţiei de cezariană prin care am trecut pe 4 martie”. Imediat după ce a născut-o pe Clara, Andreea Bălan a suferit un infarct, medicii luptându-se preţ de un minut să o readucă la viaţă. 

Loading...

Citește și